Facebook Pixel Αμπέλ Φερέιρα - ΠΑΟΚ: Απαράδεκτο αυτό που έκανε ο Φερέιρα με ΠΑΟ - "Βράζουν" στον ΠΑΟΚ - Ούτε στα τοπικά...
| 2020-06-14 00:09:00

Απαράδεκτο αυτό που έκανε ο Φερέιρα με ΠΑΟ - "Βράζουν" στον ΠΑΟΚ - Ούτε στα τοπικά...

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απαράδεκτο αυτό που έκανε ο Φερέιρα με ΠΑΟ - "Βράζουν" στον ΠΑΟΚ - Ούτε στα τοπικά...

Αμπέλ Φερέιρα - ΠΑΟΚ: Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν νίκησε, αλλά ούτε σκόραρε και πλέον η κατάσταση έχει… ζορίσει. Βρίσκονται μόλις στο +1 από την ΑΕΚ με ματς λιγότερο και εάν οι Κιτρινόμαυροι φύγουν με διπλό την Κυριακή από την Κρήτη όπου παίζουν με τον ΟΦΗ, τότε οι Θεσσαλονικείς θα πέσουν στην τρίτη θέση.

Όλα αυτά λοιπόν και η εικόνα του ΠΑΟΚ, ο οποίος μπορεί να ήταν πολύ καλός για 20 λεπτά στο ΟΑΚΑ, ωστόσο από εκεί και πέρα ούτε γκολ βρήκε ούτε κατάφερε να διατηρήσει την πίεσή του και να νικήσει τον αδιάφορο ουσιαστικά Παναθηναϊκό, βαραίνουν ακόμα περισσότερο το κλίμα στην ομάδα. Βέβαια, ο πρώτος που… χρεώνεται την αποτυχία του Δικεφάλου είναι ο Αμπέλ Φερέιρα, το μέλλον του οποίου μόνο βέβαιο δεν είναι.

Ο Πορτογάλος κόουτς, σε αντίθεση με τους Μαρτίνς, Δώνη και Καρέρα, δεν κατάφερε να παρουσιάσει τον ΠΑΟΚ σε καλή κατάσταση μετά την καραντίνα και σε περίπτωση που δεν χάσει τη δεύτερη θέση, τότε η παραμονή του στον ΠΑΟΚ είναι στον… αέρα.

Άλλωστε, για τον Φερέιρα υπάρχουν ήδη πολλά παράπονα, καθώς εκτός από λάθη στο στήσιμο και στο κοουτσάρισμα, του… χρεώνουν πρόβλημα στις προπονήσεις (αρκετοί μυικοί τραυματισμοί) αλλά και ρίσκα που δεν χρειάζονται.

Για παράδειγμα, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο το βράδυ, πήρε μία απόφαση που… σηκώνει μεγάλη συζήτηση και σίγουρα θα μας απασχολήσει τις επόμενες ημέρες. Όπως ειπώθηκε από τη συνδρομητική τηλεόραση, ο Φερέιρα επέλεξε να αφήσει τον Αντελίνο Βιεϊρίνια παρότι είχε ενοχλήσεις στο γήπεδο μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάστασή του στην ανάπαυλα και στη συνέχεια να προχωρήσει στην αλλαγή, όπως κι έγινε.

Ήταν ένα ρίσκο με τον Πορτογάλο άσο, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί πολύ φέτος από τους τραυματισμούς και σίγουρα δεν χρειαζόταν να μείνει με πρόβλημα στο χορτάρι, ειδικά από τη στιγμή που πλέον υπάρχουν πέντε αλλαγές.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Σαββίδη! Πρόταση για τρελή υπέρβαση - Με αυτόν θα ξαναπάρει πρωτάθλημα - Τρόμος στο Λιμάνι

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags