Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποκάλυψη για Μάτος - Τι κάνει κάθε μέρα στον ΠΑΟΚ - "Επιστρέφει και παίζει στα πλέι οφ ο Ζαμπά"
| 2020-06-17 16:24:00

Αποκάλυψη για Μάτος - Τι κάνει κάθε μέρα στον ΠΑΟΚ - "Επιστρέφει και παίζει στα πλέι οφ ο Ζαμπά"

Sportdog Team
Αποκάλυψη για Μάτος - Τι κάνει κάθε μέρα στον ΠΑΟΚ - "Επιστρέφει και παίζει στα πλέι οφ ο Ζαμπά"

ΠΑΟΚ: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βραζιλιάνος άλλοτε επιθετικός της Ξάνθης, Βεριντιάνο Μαρτσέλο και αναφέρθηκε στους συμπατριώτες του ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά τον Ντόουγκλας Αουγκούστο εμφανίστηκε βέβαιος πως θα εμφανιστεί καλύτερος τη νέα χρονιά, και επιπλέον υποστήριξε πως μαζί με τον Λέο Ζαμπά συνθέτει ένα δίδυμο ποδοσφαιριστών, από τους οποίους ο ΠΑΟΚ έχει να κερδίσει πολλά.

Αναφορικά με τους πιο έμπειρους Μαουρίσιο και Λέο Μάτος, ο Μαρτσέλο υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να τους κρατήσει στις τάξεις του προσφέροντάς τους ένα νέο συμβόλαιο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους Ντόουγκλας και Ζαμπά: «Ξέρω ότι ο Ζαμπά επιστρέφει σιγά σιγά και μακάρι να γίνει 100% καλά για να μπορέσει να προσφέρει τον επόμενο χρόνο. Ίσως να προλάβει να παίξει τα δύο τελευταία παιχνίδια των πλέι-οφ για να δοκιμάσει και το πόδι του. Ο ίδιος αισθάνεται καλά, όμως άλλο η προπόνηση και άλλο ο αγώνας. Είναι πολύ ευχάριστο που αυτά τα δύο παιδιά είναι στην Ελλάδα. Είναι παίκτες που έχουν φορέσει τα χρώματα της Εθνικής Βραζιλίας. Ο Ντόουγκλας έχει κληθεί και για την ομάδα που είναι να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτά τα παιχνίδια τα παίρνουν πολύ σοβαρά στην Βραζιλία. Μακάρι και οι δύο να γυρίσουν δυνατοί. Και οι δύο έχουν παίξει καλό ποδόσφαιρο στην καριέρα τους, είναι παίκτες μεγάλης αξίας και ο ΠΑΟΚ έχει να κερδίσει πολλά από αυτούς».

Για την φετινή παρουσία του Ντόουγκλας και αν του χρόνου μπορεί να εμφανιστεί καλύτερος: «Η προσαρμογή δεν είναι κάτι εύκολο. Εμένα τους πρώτους δύο μήνες ήθελαν να με γυρίσουν πίσω στη Βραζιλία. Χρειάζεται υπομονή, στην Ευρώπη το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό. Ο Ντόουγκλας έπαιξε σε μεγάλες ομάδες στη Βραζιλία. Πιστεύω ότι του χρόνου θα εμφανιστεί καλύτερος».

Για τον Μάτος: «Λίγο πολύ όλοι ξέρουν την αξία του και πόσο επαγγελματίας είναι. Πάει δύο ώρες νωρίτερα στην προπόνηση και φεύγει δύο ώρες μετά. Οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ ξέρουν καλύτερα την αξία του. Έχει να προσφέρει κι άλλο στον ΠΑΟΚ, αγαπά την Ελλάδα, θέλει να παραμείνει και νομίζω ότι μένουν λεπτομέρειες για να συμβεί αυτό. Προσπαθεί πάντα να δίνει το 100% και αυτά τα τέσσερα χρόνια που είναι εδώ ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει τίτλους. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να τον επιβραβεύσει για την προσπάθειά του με ένα νέο συμβόλαιο».

Για τον Μαουρίσιο: «Είναι καλός παίκτης, έχει προσφέρει κι αυτός και πρέπει να μείνει. Είναι έμπειρος, έπαιξε με τη Ζενίτ σε μεγάλες διοργανώσεις. Είναι ένα καλό εργαλείο για την ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags