Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο μάνατζερ του Μέρτενς, η "αρπαγή" του Μ’ Μποκού κι ο Ατρόμητος
| 2020-06-18 12:20:00

Έβαλε "μπουρλότο" στον ΠΑΟ! Ποιον παικταρά "άρπαξε" - Deal με Σπανό - Πήρε 10 εκατ. πριν από ματς!

του Νίκου Στεργίου
Έβαλε "μπουρλότο" στον ΠΑΟ! Ποιον παικταρά "άρπαξε" - Deal με Σπανό - Πήρε 10 εκατ. πριν από ματς!

Αν ζητάγαμε από τους δέκα που θα δείχναμε τη φωτογραφία να αναγνωρίσουν το δίδυμο που εικονίζεται, οι... έντεκα δεν υπάρχει περίπτωση να έβρισκαν και τους δύο. Ο ένας, ο εξ αριστερών, παρότι με διαφορετικό look σίγουρα, σαφώς πιο εύκολα αναγνωρίσιμος. Και από χθες και Κυπελλούχος Ιταλίας.

Φυσικά μιλάμε για τον Ντρις Μέρτενς, η ανανέωση του συμβολαίου του οποίου για μια διετία ακόμη με τη Νάπολι ανακοινώθηκε λίγο πριν τη σέντρα του χθεσινοβραδινού τελικού με τη Γιουβέντους. Ο 34χρονος (κοντά) διεθνής Βέλγος θα εισπράξει 10(!) εκατομμύρια ευρώ για την επόμενη διετία και προφανώς σηματοδότησε την πρόθεση του να κλείσει την καριέρα του στο "Σαν Πάολο".

Το θέμα όμως είναι ποιος είναι ο παρακαθήμενος του; Εύκολα μαντεύει κανείς πως πρόκειται για τον ατζέντη του. Και ισχύει. Ο λεγάμενος λοιπόν είναι ο Στάιν Φράνσις, Βέλγος δικηγόρος, σταδιοδρομεί εδώ και πολλά χρόνια στην εκπροσώπηση παικτών, έχοντας χτίσει χαμηλό προφίλ παρότι -όπως αποδεικνύει και ο Μέρτενς, αλλά και ο Αλντερβάιρελντ που επίσης ανήκει στο πελατολόγιό του- εκπροσωπεί αρκετούς από τους κορυφαίους συμπατριώτες του ποδοσφαιριστές.

Το ελληνικό ενδιαφέρον της όλης ιστορίας; Ο Φράνσις μόνο άγνωστος δεν είναι στις ομάδες της Super League. Ηταν αυτός που έφερε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού τον Κέβιν Μ' Μποκού (και αυτός που, πολύ επεισοδιακά και άκρως συναισθηματικά για τον ποδοσφαιριστή απέτρεψε την επέκταση της παραμονής του στο "τριφύλλι") και αυτός που έκανε μια ακόμη δουλειά τον περασμένο Ιανουάριο, εκπροσωπώντας (ήρθε μάλιστα και στην πατρίδα μας για την ολοκλήρωση της μεταγραφής) τον Νιλ ντε Πο, τον Βέλγο εξτρέμ που εντάχθηκε στον Ατρόμητο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags