Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αλέξανδρος Νικολιάς: Συνέντευξη στο sportdog για το μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών
| 2020-06-20 09:55:00

Αυτή είναι η μεταγραφή-έκπληξη του Ολυμπιακού - "Γιατί τον αγόρασε ενώ λήγει το συμβόλαιό του"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Αυτή είναι η μεταγραφή-έκπληξη του Ολυμπιακού - "Γιατί τον αγόρασε ενώ λήγει το συμβόλαιό του"

Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό είναι ο Αλέξανδρος Νικολιάς. Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι οι Πειραιώτες ήρθαν σε συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την απόκτηση του 26χρονου άσου το συμβόλαιο του οποίου λήγει στο τέλος του 2020.

Οι πληροφορίες λένε πως ο Ολυμπιακός έδωσε ένα ποσό που δεν ξεπερνάει τις 200.000 ευρώ στον ΠΑΣ, ο οποίος σύμφωνα με ρεπορτάζ του sportdog, αντιμετωπίζει πρόβλημα ρευστότητας. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που δεν είναι άγνωστος στο κοινό της Super League.

Όλοι θυμούνται τον νεαρό μακρυμάλλη μέσο που έγινε γνωστός τη σεζόν 2012-13, όταν ανέβηκε στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ. Ο Χρήστος Κωστής που ήταν τεχνικός διευθυντής τότε στην Ένωση τον πίστευε πολύ. To μεγάλο ξεπέταγμα το έκανε στον Ολυμπιακό Βόλου, ενδιάμεσος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Γλυφάδα και από το 2016 παίζει στα Γιάννινα.

Με τη φανέλα του Άγιαξ της Ηπείρου μετρά 67 εμφανίσεις, 4 γκολ και μία ασίστ. Την καλύτερη άποψη έχει σχηματίσει για τον παίκτη ο ρεπόρτερ ΠΑΣ Γιάννινα και διευθυντής του campion.gr, Νίκος Νικολάου. Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε:

Πώς ήταν ο Νικολιάς αυτήν την τετραετία στα Γιάννινα;

«Ο Αλέξανδρος Νικολιάς ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα αυτά τα χρόνια. Είναι ένα από τα βασικά "όπλα" της ομάδας. Είναι ένας παίκτης που βγήκε από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ, μετά από κάποιους σταθμούς, ξεδίπλωσε όλες τις αρετές του με την ομάδα της Ηπείρου. Μάλιστα στη συνέντευξη που μου παραχώρησε τον περασμένο Δεκέμβριο για το campion.gr, είχε δηλώσει ότι υπάρχει ομάδα που βρίσκεται πολύ ψηλά στην βαθμολογία που τον έχει προσεγγίσει».

Ποιος προπονητής τον βοήθησε;

«Ο Γιάννης Πετράκης κατά την γνώμη μου είναι ο προπονητής που τον βοήθησε πολύ, καθώς ήταν αυτός που τον έφερε στα Ιωάννινα. Ήταν μία επιλογή για την οποία δικαιώθηκαν και οι δύο».

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του ως παίκτης;

«Είναι ταχύτατος με πολύ ακριβείς μεταβιβάσεις. Έχει την ευχέρεια να παίζει σε όλες τις θέσεις του κέντρου, αλλά και πιο πίσω».

Τι λέει ο κόσμος στα Γιάννινα για αυτόν;

«Δεν θα βρεις κάποιον που να σου πει κάτι άσχημο για τον Αλέξανδρο. Όλοι θα σου πουν τα καλύτερα. Προσωπικά έχω την καλύτερη άποψη για τον Αλέξανδρο. Είναι συγκροτημένος άνθρωπος, με ορθή σκέψη και λόγο. Δεν είναι μία συνηθισμένη περίπτωση ποδοσφαιριστή. Γιατί συνδυάζει το ποδόσφαιρο με σπουδές. Συγκεκριμένα σπουδάζει φαρμακευτική στην Πάτρα. Βέβαια ο χρόνος είναι ελάχιστος για να παρακολουθεί μαθήματα, αλλά και πάλι είναι προς τιμήν του που έχει ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο».

Μπορεί να παίξει στον Ολυμπιακό;

«Φυσικά και μπορεί να παίξει στον Ολυμπιακό. Δεν είναι μία εξέλιξη στην καριέρα του η οποία ήρθε τυχαία. Είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Και επίσης δεν είναι τυχαίο ότι ο Ολυμπιακός τον αγόρασε τώρα, παρότι τον συμβόλαιό του λήγει σε 6 μήνες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπαμ και μπουμ στον Ολυμπιακό! Διπλό χτύπημα στην επίθεση - Επένδυση πάνω από 5.000.000!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags