Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αμπέλ Φερέιρα: Αν δεν ήταν το πέναλτι... - Κράξιμο PAOK TV σε Πασχαλάκη - "Έγκλημα" Φερέιρα - Τι ταλεντάρα!
| 2020-06-20 23:22:00

Αν δεν ήταν το πέναλτι... - Κράξιμο PAOK TV σε Πασχαλάκη - "Έγκλημα" Φερέιρα - Τι ταλεντάρα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αν δεν ήταν το πέναλτι... - Κράξιμο PAOK TV σε Πασχαλάκη - "Έγκλημα" Φερέιρα - Τι ταλεντάρα!

ΠΑΟΚ - Αμπέλ Φερέιρα: Με πάρα πολύ άγχος και με μετριότατη εμφάνιση, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να νικήσει τον ΟΦΗ με ανατροπή και σκορ 3-1 στην Τούμπα και να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια, δύο στα πλέι οφ και δύο στην κανονική διάρκεια. Μάλιστα, αν δεν δινόταν το πέναλτι του Νάστου στο 91’, που είδε ο Φωτιάδης στο VAR, ίσως να μην γύριζε… ποτέ.

Ο Δικέφαλος ήταν σαφέστατα καλύτερος απέναντι σε μία ομάδα που δεν περνούσε το κέντρο και προσπαθούσε να κρατήσει το μηδέν. Στη μία σοβαρή ευκαιρία που «έφτιαξαν» οι Κρητικοί, άνοιξαν το σκορ μετά από νέα απίθανα γκάφα του Πασχαλάκη. Ο Έλληνας πορτιέρε διώχνει λανθασμένα την μπάλα στο πολύ μακρινό σου του Στάικου και δίνει… ασίστ στον Νέιρα που σε κενή εστία γράφει το 0-1. Μάλιστα το λάθος του ήταν τόσο κραυγαλέο, που το σχολίασε live αμέσως και ο Αλέξης Σπυρόπουλος στη μετάδοση του PAOKTV!

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ λίγο αργότερα έκανε ένα ακόμα λάθος, όταν βγήκε πολλά μέτρα έξω από την περιοχή του για να διώξει με ρίσκο, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στην πρεμιέρα των πλέι οφ το… VAR τον γλίτωσε από μία ακόμα γκάφα. Τότε είχε βάλει γκολ ο Ελ Αραμπί, μετά από λάθος απομάκρυνση του «Πάσχα», όμως μέσω VAR σωστά ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Βέβαια, εκτός του Πασχαλάκη σε κακή βραδιά ήταν και ο Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος για ακόμα ένα παιχνίδι άφησε στον πάγκο τον Κάρολ Σφιντέρσκι και τον έριξε στο ματς μετά το 0-1 για να τον… σώσει. Τελικά, αυτός που τον γλίτωσε ήταν ο νεαρός Τζόλης, ο οποίος πέτυχε μία γκολάρα για το 1-1, είχε συνολικά εξαιρετική παρουσία, ενώ από δική του κάθετη πάσα ξεκινάει και το τρίτο γκολ. Ο νεαρός επιθετικός είχε πέσει στα βαθιά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και σήμερα επιβεβαίωσε όσα ακούγονται για αυτόν. Πρόκειται για ένα παιδί με τρομερό ταλέντο, το οποίο σίγουρα αξίζει και θα πάρει ευκαιρίες και την επόμενη σεζόν.

Τέλος, έκπληξη προκάλεσε πάντως η επιλογή του Φερέιρα να ρίξει στο ματς τον… ξεχασμένο και τελειωμένο Μίροσλαβ Στοχ, όταν το ματς είχε ζορίσει. Ο Σλοβάκος μπήκε να παίξει ξανά μετά τις 15 Γενάρη και ήταν αρκετά καλός. ΤΟ σημαντικότερο είχε το… καλό πόδι για να φτιάξει φάσεις στα τελευταία λεπτά, όταν ο ΠΑΟΚ πίεζε για την ανατροπή. Σε όλα τα τελευταία παιχνίδια ο Δικέφαλος είναι φανερό πως δεν έχει έναν παίκτη να παίρνει τα στημένα και να απειλεί την αντίπαλη άμυνα.  


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έκοψε" τον παικταρά ο Σαββίδης – Τρελό… ξενέρωμα στην Τούμπα – Τον "έφαγε" η εξωγηπεδική ζωή!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags