Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βόμβα Μαρτίνς - Κάνεις δεν πήρε χαμπάρι - Αυτοί "τελειώνουν"
| 2020-06-22 12:27:00

Βόμβα Μαρτίνς μετά τον ΠΑΟ - Κάνεις δεν το πήρε χαμπάρι - Αυτοί "τελειώνουν" από Ολυμπιακό

του Παναγιώτη Νικολάου
Βόμβα Μαρτίνς μετά τον ΠΑΟ - Κάνεις δεν το πήρε χαμπάρι - Αυτοί "τελειώνουν" από Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Δεν συνηθίζει να δίνει ειδήσεις με τις δηλώσεις του ο Πέδρο Μαρτίνς. Ζήτημα είναι στη διετία που συμπληρώνει στην Ελλάδα να έχει προσφέρει μια-δύο φορές αξιοπρόσεκτα πράγματα από τον δημόσιο λόγο του.

Προσεκτικός και μετρημένος πάντα, ακόμη περισσότερο όταν αφορά την ομάδα του και των αγωνιστικό σχεδιασμό της. Είτε τον άμεσο, τον βραχυπρόθεσμο -αυτόν δηλαδή που γίνεται για κάθε παιχνίδι- είτε τον μακροπρόθεσμο, αυτόν που ορίζεται τέτοια εποχή με ορίζοντα την επόμενη σεζόν.

Χθες, μετά το τέλος του ντέρμπι όμως, ο Πορτογάλος προπονητής... ξανοίχτηκε αρκετά. Τόνισε χαρακτηριστικά εστιάζοντας στη μεταγραφική περίοδο που έπεται και το τι αυτή μπορεί να φέρει για τον Ολυμπιακό:

"Η αγορά θα είναι ανοιχτή και φοβόμαστε ότι αυτό θα μας στερήσει κάποιους παίκτες. Θα υπάρχουν αρκετές προτάσεις για τους παίκτες μας και κάποιοι πιστεύουμε ότι θα πουληθούν. Αν ξεκινούσε τώρα η νέα σεζόν, κατά 90% η ομάδα θα ήταν ίδια, θα αναζητούσαμε έναν εξτρέμ".

Ειδήσεις λοιπόν: Πρώτον, η χρήση πρώτου πληθυντικού ως προς την εκτίμηση πως κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές του θα πωληθούν. Σαφές ότι το πιστεύει και ο ίδιος. Σαφής και ξεκάθαρη η αναφορά του, επίσης στον πληθυντικό, για τον αριθμό των ποδοσφαιριστών. Δεν είναι ένας, είναι περισσότεροι.

Επίσης, ξεκαθαρίζει με τον πλέον σαφή τρόπο αυτό που το sportdog "φωνάζει" από το ξεκίνημα της μεταγραφολογίας: πως δηλαδή ο Ολυμπιακός, αν είχε τη δυνατότητα να κρατήσει ακέραιο και χωρίς παραχωρήσεις το ρόστερ του, τότε η μόνη κίνηση που θα έκανε θα ήταν ενός εξτρέμ. Κίνηση που δεδομένα θα αργήσει χρονικά, ενώ η προοπτική δεύτερου αφορά μόνο (τη δεδομένη στιγμή) με την πιθανότητα ένταξης και παραμονής του Τσούμιτς, ο οποίος βγάζει μάτια στη Σερβία.

Και φυσικά, παρότι δεν ειπώθηκε από τον Μαρτίνς, είναι αυτονόητο πως οποιαδήποτε άλλη συζήτηση για μεταγραφές θα προκύψει μόνο σε ενδεχόμενο (ή στη βεβαιότητα...) πώλησης. Οποιος, κοινώς, πωληθεί, θα αντικατασταθεί. Είτε είναι αριστερός μπακ (Τσιμίκας), είτε είναι χαφ (Καμαρά), είτε στόπερ (Σεμέδο), είτε τερματοφύλακας (Σα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βασικός του χρόνου ο Λοβέρα - Το... ξέσπασμα του Φορτούνη - Τι "είπε" ο Ομάρ στον Μαρινάκη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags