Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Δεν έχει ταλέντα σαν τον Τζόλη η Ελλάδα - Θα σωθεί η Ξάνθη - Δεν χρωστούσε πότε σε κανέναν..."
| 2020-06-25 23:55:00

"Δεν έχει ταλέντα σαν τον Τζόλη η Ελλάδα - Θα σωθεί η Ξάνθη - Δεν χρωστούσε πότε σε κανέναν..."

Sportdog Team
"Δεν έχει ταλέντα σαν τον Τζόλη η Ελλάδα - Θα σωθεί η Ξάνθη - Δεν χρωστούσε πότε σε κανέναν..."

ΠΑΟΚ: Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Χρήστο Τζόλη ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, Μάκης Τζάτζος, ενώ αναφέρθηκε και στα ημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά και στην περίπτωση των Ακριτών, που όπως είπε θα σωθούν παρά την αφαίρεση βαθμών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την πτώση του ΠΑΟΚ: «Είναι φυσιολογικό να υπάρχει πτώση, μετά από 3-4 χρόνια υπάρχει μια φθορά και μια κόπωση, ειδικά σε κάποιους παίκτες που σήκωσαν το βάρος. Η προπόνηση είναι πιο επιστημονική στις μέρες μας, δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν. Ο Λουτσέσκου κατάφερνε να παίρνει από τους παίκτες του το καλύτερο δυνατό, το έκανε και στην Ξάνθη. Στον ΠΑΟΚ βελτίωσε τον Μπίσεσβαρ, τον Πρίγιοβιτς. Η προπόνηση γίνεται σωστά, αλλά σε αυτό το επίπεδο πρέπει ο προπονητής να μπορεί να βελτιώσει τους ποδοσφαιριστές. Φυσικά είναι σημαντικό και το κλίμα στην ομάδα».

Για τους χθεσινούς ημιτελικούς: «Πιστεύω πως και ο Αρης και ο ΠΑΟΚ θα μπορούσαν να είχαν προκριθεί στα χθεσινά παιχνίδια. Κι εγώ παραξενεύτηκα που έκανε τρεις αλλαγές ο Φερέιρα γιατί δεν κινδύνευε ο ΠΑΟΚ εκείνη τη στιγμή. Είναι σπουδαίο ταλέντο ο Τζόλης, δεν έχει τέτοια ταλέντα μεσοεπιθετικά η Ελλάδα σε αυτή την ηλικία».

Για την Ξάνθη: «Είμαι σίγουρος πως θα σωθεί η Ξάνθη, όταν τιμωρήθηκε είχε 30 βαθμούς και δεν ήταν για να παλεύει για την παραμονή της. Δεν γίνεται να τιμωρείται με -5 η ομάδα που δεν χρωστάει τίποτα και έκανε μια αλλαγή που δεν δηλώθηκε, ενώ παίρνουν αδειοδότηση ομάδες με άδειους φακέλους. Δεν ξέρω τι κακό έχει κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο η Ξάνθη, δεν χρωστούσε ποτέ σε κανένα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags