Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έσβησε Σεμέντο ο Θεοχάρης - Βρήκε αντι-Ινσούα
| 2020-06-27 23:37:00

Έσβησε Σεμέντο ο Θεοχάρης - Βρήκε αντι-Ινσούα - "Ξύλο" Κολοβού-Κουτρουμπή - Ποιος Αγιούμπ...

του Νίκου Στεργίου
Έσβησε Σεμέντο ο Θεοχάρης - Βρήκε αντι-Ινσούα - "Ξύλο" Κολοβού-Κουτρουμπή - Ποιος Αγιούμπ...

Ο Παναθηναϊκός «κόλλησε» στο 0-0 με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και παρέμεινε χωρίς νίκη στα πλέι οφ, εξέλιξη που επιβεβαίωσε ότι οι Πράσινοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε να δώσει ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες, είδε όμως την ομάδα του να μην βγάζει «φρεσκάδα» και φαντασία στον αγωνιστικό χώρο.

Ουσιαστικά, τα μοναδικά κέρδη του Τριφυλλιού από την αναμέτρηση ήταν οι δύο πλάγιοι μπακ του. Το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα ήταν ο Βαγγέλης Θεοχάρης, ο οποίος έπαιξε ως δεξιός οπισθοφύλακας και τα πήγε μια χαρά, τηρουμένων των αναλογιών. Ο νεαρός άσος επιχείρησε ελάχιστα ανεβάσματα κατόπιν σχετικής οδηγίας του Δώνη. Πάντως, η παρουσία του αναφορικά με τα αμυντικά του καθήκοντα κρίθηκε ιδιαιτέρως ικανοποιητική. Κάλυψε εξαιρετικά την πλευρά του, περιόρισε τον επικίνδυνο Σεμέντο στο πρώτο μέρος και έδειξε ότι πρόκειται για παίκτη που μπορεί να βοηθήσει το Τριφύλλι στο μέλλον.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, που συνεχίζει να κάνει βήματα προόδου. Ο νεαρός παίκτης έχει… τραβήξει από τα μαλλιά την ευκαιρία του μετά την αποχώρηση του Ινσούα και διεκδικεί με αξιώσεις τη μονιμοποίησή του στην ενδεκάδα με ορίζοντα τη νέα σεζόν.

Αντιθέτως, για ακόμα μια φορά ο Δημήτρης Κολοβός απογοήτευσε. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός πήρε κι άλλη ευκαιρία από τον Δώνη, όμως πέρασε και… δεν ακούμπησε στο ματς. Δεν του βγήκε τίποτα, ενώ είχε και αρκετά νεύρα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι είχε έντονη αψιμαχία με τον Κουτρουμπή στη λήξη του πρώτου μέρους και χρειάστηκε η παρέμβαση του Δώνη για να τον ηρεμήσει. Τα πράγματα φαντάζουν δύσκολα για τον Κολοβό, που ελπίζει σε μια δεύτερη ευκαιρία από τον Ντάνι Πογιάτος.

Μετριότατη ήταν και η παρουσία του Γιασίν Αγιούμπ, που δείχνει πως ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί στον Παναθηναϊκό. Ο Μαροκινός δεν «κολλά» με τους συμπαίκτες του μέχρι στιγμής. Με δεδομένο ότι έχει συμβόλαιο και αποτελεί επένδυση για το Τριφύλλι, ο Πογιάτος καλείται να βρει τα… κουμπιά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο! Σε αυτή την ομάδα κλείνει ο Γιώργος Δώνης - Πόσα λεφτά θα πάρει - Καβατζώθηκε...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags