Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Tρέλα" πάλι με Φερέιρα! Τι αποφάσισε για Στοχ, Εσίτι, Τζόλη
| 2020-06-29 20:38:00

"Tρέλα" πάλι με Φερέιρα! Τι αποφάσισε για Στοχ, Εσίτι, Τζόλη - Άναυδοι στον ΠΑΟΚ - Και τώρα τι;

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Tρέλα" πάλι με Φερέιρα! Τι αποφάσισε για Στοχ, Εσίτι, Τζόλη - Άναυδοι στον ΠΑΟΚ - Και τώρα τι;

ΠΑΟΚ: Όταν ενεργοποιούνται στα play off της πιο περίεργης σεζόν στην ποδοσφαιρική (και όχι μόνο φυσικά) ιστορία ο 24ος, ο 25ος και ένας ακόμη, εκτός ρόστερ μέλος, τότε προφανώς δεν πρέπει να πανηγυρίζει για το… βάθος του πάγκου σου ούτε και να αναρωτιέσαι που… κρύβονταν όλοι αυτοί τόσο καιρό.

Ο Αμπέλ Φερέιρα, κατηγορείται για πολλά. Δικαίως ή αδίκως, υπερβολικά ή όχι. Έχει συγκεκριμένη άποψη για το δυναμικό του ΠΑΟΚ, την οποία και κατά τη διάρκεια της σεζόν, ποτέ δεν έκρυψε. Δεν έγινε ο Μίρο Στοχ, ο 25ος παίκτη του ρόστερ του Δικεφάλου, καλός παίκτης επειδή ήταν αξιοπρεπής χτες στο «Βικελίδης» και επειδή έχει ωραίες επαφές με την μπάλα στα πόδια και πολύ καλά χτυπήματα στις στατικές φάσεις. Μόλις τον Ιανουάριο, τα δημοσιεύματα και οι αναφορές τον επέκριναν που δεν δέχονταν να «βοηθήσει» τον ΠΑΟΚ αποδεχόμενος να φύγει αφού δεν υπολογίζονταν.

Δεν έγινε ο Εσίτι, ο 24ος του ρόστερ, ο… Καντέ του ΠΑΟΚ (όπως γράφτηκε) στα play off. Από τον Σεπτέμβριο, που «χάθηκε» από την κοινή γνώμη, μένοντας εκτός ενδεκάδας, ο Αφρικανός δεν έμαθε να κάνει 40αρες, δεν έμαθε να κοντρολάρει και ούτε φυσικά να κόβει, μόνος του, τα πάντα στο κέντρο. Τα έκανε και από πριν αυτά.

Δεν έγινε ο… άγραφος Τζόλης στο ξεκίνημα της σεζόν – που δεν υπήρχε ούτε ως σκέψη στο ρόστερ των επαγγελματιών του Δικεφάλου – «φάρος» και κέρδος των περυσινών πρωταθλητών στα play off, με την φρεσκάδα και την πολυχρησιμότητα του στο γήπεδο.

Καλός, κακός, άσχετος ή σχετικός ο Φερέιρα, ήταν αυτός που ακόμη και επειδή δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς, επειδή δεν είχε άλλες λύσεις, αναγκάστηκε να κάνει ένα (ή και περισσότερα) βήμα πίσω στα «πιστεύω» του και να εμπιστευτεί (και) τους τρεις προαναφερθέντες. Τον δικαίωσαν ή τον εκθέτουν, θέμα οπτικής. Το σίγουρο είναι πως ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές στα play off το ρόστερ των Ασπρόμαυρων έχει μεγαλώσει.

Το αν το θέλουν αυτό και οι επιτελείς του «δικεφάλου» - για παράδειγμα στην περίπτωση του Στοχ, ο οποίος αμείβεται με το απαγορευτικό 1 εκατ. ευρώ ετησίως – θα φανεί άμεσα, από τις δικές τους επιλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα με Ουάρντα - Σε αυτή την κορυφαία ελληνική ομάδα συνεχίζει την καριέρα του - Θα γίνει χαμός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags