Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ανουάρ: Έπαιζε μόνος του τον Ολυμπιακό
| 2020-07-06 10:15:00

Αυτός έπαιζε μόνος του τον Ολυμπιακό - Εξέθεσε Δώνη - Τεράστια δικαίωση Ρόκα - Μάλλον μένει!

του Νίκου Στεργίου
Αυτός έπαιζε μόνος του τον Ολυμπιακό - Εξέθεσε Δώνη - Τεράστια δικαίωση Ρόκα - Μάλλον μένει!

Παναθηναϊκός - Ανουάρ: Ποδοσφαιριστής με συνεπή θητεία σε ομάδα της Πριμέρα, απλώς συνεπή, όχι σε ρόλο βασικού, αλλά έστω 12ου ή 13ου παίκτη, φτάνει και περισσεύει για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα. Και ειδικά για τον Παναθηναϊκό ένας παίκτης όπως ο Ανουάρ, ο οποίος τον Ιανουάριο έφτασε ως δανεικός από τη Βαγιαδολίδ, έμοιαζε με πολυτέλεια.

Η αλήθεια είναι πως η αξιοποίηση του Μαροκινού δεν επέτρεψε να φανεί πως ήταν τέτοια. Το αντίθετο. Η δυάδα Κουρμπέλη - Δώνη σπάνια "έσπαγε" από το αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού, με την εφαρμογή του 4-2-3-1 από τον κόουτς Δώνη να μην επιτρέπει ιδιαίτερη… ευελιξία και να μη δίνει χώρο στον 25χρόνο μέσο, τον οποίο ο Ελληνας τεχνικός -για την ιστορία- θεωρούσε πως δεν μπορεί να "κουμπώσει" με τίποτα με τον Κουρμπέλη και παράλληλα (και σωστά) εκτιμούσε πως η συνεργασία του αρχηγού του Παναθηναϊκού με τον Δώνη junior ήταν από τις πιο "δεμένες" στην ομάδα (και σωστά).

Χθες, κόντρα σε μια τριπλέτα που -κοινώς- τα "σπάει" φέτος, αυτήν δηλαδή του κέντρου του Ολυμπιακού, ο Ανουάρ έκανε "όργια". Με την αμέριστη αρωγή του πιτσιρικά Αλεξάνδροπουλου, αλλά και την τακτική αλλαγή με τη διαφοροποίηση του σχήματος των "πράσινων" σε 3-4-3, ο Μαροκινός ήταν καταπληκτικός.

Δικαιώνοντας έτσι και τον Τσάβι Ρόκα, ο οποίος ήταν αυτός που όταν ο Ανουάρ δεν έβρισκε τον προβλεπόμενο χρόνο συμμετοχής, ο ίδιος προσπαθούσε να πετύχει συμφωνία με τη Βαγιαδολίδ προκειμένου να τον κρατήσει και του χρόνου στα πράσινα.

Όχι με χρήση του συμφωνηθέντος buy out, αφού τα 4 εκατ. ευρώ που προβλέπονται ως ρήτρα αγοράς, εννοείται πως δεν πρόκειται ποτέ να (μπορεί να) τα δώσει ο Παναθηναϊκός, αλλά με νέο δανεισμό.

Σύμμαχος του Παναθηναϊκού και του Καταλανού τεχνικού διευθυντή; Ο ίδιος ο Ανουάρ, ο οποίος βλέπει πως πλέον κερδίζει χρόνο και έδαφος στην ιεραρχία του "τριφυλλιού", γνωρίζει την εκτίμηση που του έχει ο Ρόκα, ο οποίος τον "ψήνει" για να βάλει... πλάτη στην προσπάθεια που γίνεται για να παραταθεί ο δανεισμός του.

Κάτι, και αυτή είναι η είδηση, που δεν βρίσκει αντίθετη σε πρώτη φάση ούτε τη Βαγιαδολίδ, η παραμονή της οποίας στην Πριμέρα είναι προφανώς ότι δεν αλλάζει ιδιαίτερα το στάτους του Μαροκινού εν όψει της νέας σεζόν σε σχέση με αυτό που τον έστειλε δανεικό στον Παναθηναϊκό στα μέσα Ιανουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέος Ινσούα στον ΠΑΟ - "Έσβησε" τον Γιόχανσον - Τούρμπο στα χαφ - Απαράδεκτος Μακέντα

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags