Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τον... χαιρέτησε ο Ρόκα - "Βαρύ" όνομα υπογράφει σε top ομάδα!
| 2020-07-08 10:01:00

Tέλος για ΠΑΟ! Τον... χαιρέτησε ο Ρόκα - "Βαρύ" όνομα υπογράφει σε top ομάδα - Αδιανόητη δήλωση

του Νίκου Στεργίου
Tέλος για ΠΑΟ! Τον... χαιρέτησε ο Ρόκα - "Βαρύ" όνομα υπογράφει σε top ομάδα - Αδιανόητη δήλωση

Παναθηναϊκός: Το μόνο δεδομένο είναι πως αν στην πολιτική ισχύει μία φορά το "υπάρχουν πράγματα που γίνονται, αλλά δεν λέγονται και άλλα που γίνονται, αλλά δεν λέγονται", στο μεταγραφικό παζάρι ισχύει δεκαπλάσια. Η πολιτική, η τακτική και η μεθοδολογία των εμπλεκόμενων στις μεταγραφές πάντα ιδιαίτερη, πάντα με συγκεκριμένη σκοπιμότητα και αυτή, πάντα, να εξαρτάται από τις επιδιώξεις του κάθε εμπλεκόμενου στο παζάρι.

Το θέμα είναι: τι ακριβώς σκοπιμότητα υπήρχε στον Παναθηναϊκό που όχι μόνο μπλέχτηκαν σε ένα καταδικασμένο σε αποτυχία μίνι μεταγραφικό σίριαλ, αλλά φρόντισαν -με δηλώσεις- να το συντηρήσουν; Δεδομένη, ναι, η αναζήτηση τουλάχιστον ενός δεξιού μπακ στους "πράσινους".

Αλλά δεν γίνεται -και ο "σκύλος" με διάφορους τρόπους από την πρώτη στιγμή το είχε επισημάνει- να θεωρεί κανείς πως μπορεί το "τριφύλλι" να μπει στη διεκδίκηση ενός παίκτη ο οποίος άφησε συμβόλαιο 1,6 εκατ. ευρώ, συζητάει για την επόμενη ομάδα του αξιώνοντας τουλάχιστον 1, έχει -καταγεγραμμένο- ενδιαφέρον από την Μπόκα Τζούνιορς σε περίπτωση που αποφάσιζε να επιστρέψει στη Λατινική Αμερική, ενώ παράλληλα υπάρχει και άλλο από δύο ισπανικές ομάδες, με τη μετακόμιση στην Ισπανία να είναι το βασικό οικογενειακό του ζητούμενο, αφού η σύζυγος του είναι Ισπανίδα;

Και όμως, ο Παναθηναϊκός παρότι ούτε στην καλύτερη των προτάσεων που θα μπορούσε να καταθέσει δεν γίνονταν να φτάσει στο 40% των απαιτήσεων του ποδοσφαιριστή, μπήκε στη διαδικασία.

Θεμιτό θα πει κανείς. Όχι όμως μόνο μπήκε, άλλα με δηλώσεις του, ο κατ’ εξοχήν αρμόδιος για τον μεταγραφικό σχεδιασμό και την υλοποίησή του, ο Τσάβι Ρόκα, έριξε πρόσθετο νερό στον μύλο του... ατζέντη του ποδοσφαιριστή, κάνοντας πρακτικά "λεζάντα", ενώ προφανώς γνώριζε πως ο ίδιος δεν είχε καμία τύχη να τον "ψήσει", υπερκαλύπτοντας όλα τα χάντικαπ που με πρώτη ματιά (ή με μια αναζήτηση στο google) ήταν εμφανή ακόμη και στον πλέον αδαή.

Και όπως φαίνεται, επιβεβαιώνονται, αφού ο Μαουρίσιο Ίσλα -περί του διεθνούς 32χρονου Χιλιάνου δεξιού μπακ ο λόγος- βρίσκεται από χθες στη Σεβίλλη και ετοιμάζεται, εντός της ημέρας, όπως εκτιμούν τα τοπικά media, να "κλείσει" στην Μπέτις, υπογράφοντας εκεί νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτος Δώνης! Δύο "μεταγραφές" στον ΠΑΟ - Στόπερ και μέσος - Τρελό "δώρο" στον Πογιάτος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags