Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έτσι "τελειώνει" ο Μακέντα - Στον αέρα του "Χάτζη" - Φεύγει το "χάμερ";
| 2020-07-08 12:21:00

Σκάνε βόμβες στον ΠΑΟ - Έτσι "τελειώνει" ο Μακέντα - Στον αέρα του "Χάτζη" - Φεύγει το "χάμερ";

του Νίκου Στεργίου
Σκάνε βόμβες στον ΠΑΟ - Έτσι "τελειώνει" ο Μακέντα - Στον αέρα του "Χάτζη" - Φεύγει το "χάμερ";

Παναθηναϊκός: Παράλληλα με το μέτωπο της μεταγραφικής αναζήτησης για την ενίσχυση του ρόστερ και την κάλυψη των προφανών (δεξιός μπακ για παράδειγμα) κενών του, ο Τσάβι Ρόκα κινείται και για την όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη διευθέτηση των ζητημάτων που υπάρχουν με τους ποδοσφαιριστές τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται το επόμενο καλοκαίρι.

Θέλει προφανώς ο Καταλανός να μη βιώσει όσα βίωσε ο σύλλογος το περασμένο καλοκαίρι, με την αδυναμία να ανανεωθούν συμβόλαια βασικών ποδοσφαιριστών γι’ αυτό και όσο μπορεί πιο διακριτικά, "τρέχει" τις συγκεκριμένες υποθέσεις. Αυτή του Πούγγουρα η πρώτη που έκλεισε με τον Ελληνα στόπερ να συμφωνεί σε νέο τριετές συμβόλαιο υπερδιπλασιάζοντας τις απολαβές του.

Αλλοι τρεις -χωρίς να υπολογίζονται οι προερχόμενοι από τις ακαδημίες που θα πάρουν σειρά αμέσως μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους ιεραρχικά… ψηλότερα στα "πράσινα" αποδυτήρια- βρίσκονται σε ανάλογη θέση. Με όλους έχουν γίνει επαφές. Πιο σαφή είναι τα πράγματα για τον Μακέντα. Υπάρχει τεράστια απόσταση και καμία, εκατέρωθεν, πρόθεση να για περαιτέρω συζητήσεις τη δεδομένη στιγμή.

Αν προκύψει πρόταση που να ικανοποιεί club και ποδοσφαιριστή, τότε ο Ιταλός θα φύγει. Αν όχι, θα παραμείνει -χωρίς κανένα, εκατέρωθεν, πρόβλημα- και κάποια στιγμή, μέσα στη σεζόν, θα εξεταστεί αν μπορεί να γίνει (τότε) επέκταση. Διαφορετικά, του χρόνου ο "Κίκο" θα αποχωρήσει.

Διαφορετική η κατάσταση με τον Χατζηθεοδωρίδη. Είναι αλήθεια πως στις πρώτες επαφές με τον εκπρόσωπο του διαπιστώθηκε χάσμα. Προκύπτει κυρίως από την αξιολόγηση που υπάρχει στον Παναθηναϊκό και τη μετουσίωσή της στο ρόλο που αναμένεται να έχει ο "Χάτζη" του χρόνου και προφανώς στο πως αυτός ανταμείβεται. Η απόσταση καλύπτεται. Αν όχι, τότε η προοπτική της απόκτησης ενός συμπληρωματικού (στην καλύτερη) αριστερού μπακ θα αναιρεθεί στον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού και θα αποκτηθεί βασικός.

Τελευταία και πιθανώς σημαντικότερη η περίπτωση του Μπαρτ Σένκεφελντ. Κόντρα σε όσα έχουν κατά καιρούς κυκλοφορήσει, ο Ολλανδός δεν έδειξε και δεν δείχνει θετικός σε παραμονή του αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά. Οι πρώτες απαιτήσεις του πρακτικά τον έφερναν στην κορυφή των καλύτερα αμειβόμενων του "τριφυλλιού", με αξιώσεις για συμβόλαιο τελείως εκτός των "πράσινων" δυνατοτήτων.

Οι τελευταίες επαφές των δύο πλευρών δείχνουν μεν μια διάθεση γεφύρωσης αυτού του τεράστιο χάσματος, ωστόσο κανείς δεν μπορεί με σιγουριά να εκτιμήσει πως θα προκύψει ή πως υπάρχουν έστω περιθώρια συμφωνίας, αφού αυτή -κόντρα σε οτιδήποτε γράφονταν και λέγονταν (όχι όμως και από τα ρεπορτάζ του "σκύλου", τα οποία από την πρώτη στιγμή είχαν αναδείξει επακριβώς το θέμα)- απαιτεί και υπέρβαση εκ μέρους του Παναθηναϊκού, αλλά και σημαντική μείωση στις απαιτήσεις του ίδιου του Ολλανδού στόπερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tέλος για ΠΑΟ! Τον... χαιρέτησε ο Ρόκα - "Βαρύ" όνομα υπογράφει σε top ομάδα - Αδιανόητη δήλωση

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags