Facebook Pixel ΑΕΚ: Βόμβα στην Ένωση! "Τελείωσε" top όνομα μετά τον ΠΑΟ
| 2020-07-13 21:10:00

Βόμβα στην ΑΕΚ! "Τελείωσε" top όνομα μετά τον ΠΑΟ - Βρήκε ήδη αντικαταστάτη - Τεράστια ανατροπή!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Βόμβα στην ΑΕΚ! "Τελείωσε" top όνομα μετά τον ΠΑΟ - Βρήκε ήδη αντικαταστάτη - Τεράστια ανατροπή!

ΑΕΚ: Μεγαλύτερη απόδειξη για το ότι ο Νέλσον Ολιβέιρα όχι μόνο έχει επιστρέψει για τα καλά, αλλά είναι και σε μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του από το γεγονός ότι σκόραρε για τρίτο σερί ματς χτες για πρώτη φορά μετά από τον Δεκέμβριο του 2016 (όταν και τότε, με τη φανέλα της Νόριτς είχε πετύχει τρία γκολ σε ισάριθμα ματς με Μπρέντφορντ, Μπάρνσλεϊ και Αστον Βϊλα στο πλαίσιο της Τσάμπιονσιπ) προφανώς και δεν υπάρχει.

Ο Πορτογάλος έχει πετύχει 14 γκολ φέτος στο πρωτάθλημα, τα 4 τα έχει πανηγυρίσει στα τρία τελευταία ματς της Ενωσης, τα 5, σχεδόν δηλαδή τα μισά στη διαδικασία των play off. Και ολ’ αυτά με χρηστή και απολύτως λειτουργική διαχείριση εκ μέρους του Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος με την εξαίρεση της ρεβάνς των «4» του Κυπέλλου με τον Αρη, δεν τον έχει αφήσει στο γήπεδο ποτέ για όλη τη διάρκεια του εκάστοτε παιχνιδιού.

Ο Πορτογάλος λοιπόν, έχει αγωνιστεί μόλις σε 421 λεπτά στα play off. Μέσος όρος στα 7 από τα 8 παιχνίδια που έχει παίξει (δεν αγωνίστηκε καθόλου κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ) ακριβώς 60 λεπτά. Ούτε μια ώρα παιχνιδιού λοιπόν. Και βρίσκει δίχτυα ανά 105 λεπτά. 

Προφανώς λοιπόν μοιάζει να αποδίδει το πλάνο που υιοθέτησαν στην ΑΕΚ, σε συνεργασία φυσικά με τον ίδιο τον Ολιβέιρα για τον τρόπο που θα καταπολεμούσαν το πρόβλημα που είχε με τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Υπήρχε (και εξακολουθεί να υπάρχει) ανησυχία για σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών, ο Ολιβέιρα εξ αρχής ήταν αντίθετος με την προοπτική του χειρουργείου γι’ αυτό και ακολούθησε (και στη διάρκεια της διακοπής) συντηρητική αγωγή, η οποία παρά το «μουδιασμένο» ξεκίνημα του αμέσως μετά την επιστροφή, μοιάζει με την πρόσφατη αποτελεσματικότητα του να δικαιώνει τη συγκεκριμένη επιλογή.

Προφανώς αυτό το ντεμαράζ του Ολιβέιρα θα παίξει τον ρόλο του για πολλά. Με τον Πορτογάλο σε αυτή την κατάσταση γίνεται ολοένα και προφανέστερο ότι δεν πρόκειται να εξασκηθεί το buy out του Αραούχο (2,7), ενώ εννοείται πως η ανανέωση του συμβολαίου του αρχισκόρερ της Ένωσης θα μετατραπεί σε προτεραιότητα, αφού έχει μπει πλέον στον τελευταίο του χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Λιβάγια; Άλλον πουλάει ο Τίγρης - Τους τρέλανε στα πλέι οφ - Πολύ χρήμα - Σαν Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags