Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Κόλαση στην Τούμπα - Έξαλλοι οι οπαδοί για το φιάσκο
| 2020-07-16 11:25:00

Κόλαση στην Τούμπα - Έξαλλοι οι οπαδοί για το φιάσκο - Τι "εντολή" έδωσαν στον Ιβάν - Δεν ξανάγινε!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Κόλαση στην Τούμπα - Έξαλλοι οι οπαδοί για το φιάσκο - Τι "εντολή" έδωσαν στον Ιβάν - Δεν ξανάγινε!

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Το είπε πρόσφατα ο Αμπέλ Φερέιρα. Για την ακρίβεια, πριν μια εβδομάδα, αμέσως μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, που τότε φαίνονταν καταδικαστική για την προσπάθεια του ΠΑOΚ να καταλάβει τη 2η θέση. "Οσα έχουν συμβεί φέτος είναι αρκετά για να γράψουμε βιβλίο", είχε πει ο Πορτογάλος προπονητής.

Σίγουρα πάντως, δεν θα περίμενε να χάσει παιχνίδι όντας στον πάγκο μιας οποιασδήποτε ομάδας, η οποία θέλει να θεωρείται και να λογίζεται επαγγελματική επειδή ακριβώς κανείς δεν φρόντισε να θεωρήσει δελτία υγείας ποδοσφαιριστών. Και μάλιστα σε εποχή πανδημίας.

Φοβερά πράγματα. Το σοκ στον ΠΑOΚ ήταν μεγάλο. Από την πρώτη στιγμή που ο τέταρτος διαιτητής της χθεσινής αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ ενημέρωσε τις δύο ομάδες και τον παρατηρητή, αμέσως οι υπεύθυνοι του Δικεφάλου αντιλήφθηκαν πως η "πατάτα" είχε γίνει και πως δεν υπήρχε καμία επιστροφή.

Ενημερώθηκε η διοικητική κεφαλή και είναι αλήθεια -όπως τονίζει η διαρροή που έγινε... ξημερώματα- πως ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε να παρθούν "κεφάλια".

Σίγουρα, αυτό δεν μπορεί να είναι μόνο του γιατρού, όπως αρχικά δόθηκε το στίγμα της ευθύνης. Προφανές και σημαντικό μερίδιο ευθύνης έχει και ο team manager -αυτή άλλωστε είναι μία από τις αρμοδιότητές του, να ελέγχει πως όλα τα "τυπικά" είναι εντάξει...- εν προκειμένω ο Χρήστος Καρυπίδης και λογικά η ευθύνη επιμερίζεται και σε άλλα επιτελικά στελέχη της πρώτης ομάδας.

Αφού ξεκαθαρίσει το αν τελικά κατατεθεί ή όχι ένσταση από την AΕΚ -και κριθεί δηλαδή αν ο ΠΑOΚ θα έχει να παίξει για τη 2η θέση την Κυριακή στο φινάλε των play off ή όχι- θεωρείται δεδομένο πως όλοι όσοι έχουν ευθύνη, θα αποτελέσουν παρελθόν. Χωρίς δικαιολογίες. Κάτι άλλωστε που έχουν ήδη φροντίσει να ζητήσουν και οι οργανωμένοι σύνδεσμοι του Δικεφάλου στις πρώτες επαφές και επικοινωνίες που είχαν με τους υπευθύνους του club.

Ήδη, άλλωστε, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, υπέβαλλαν την παραίτησή τους ο γιατρός της ομάδας, Ευθύμης Παπασούλης και ο γενικός αρχηγός, Δημήτρης Σαραϊδάρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΟΚ στον ΠΑΟΚ - Αυτή είναι η ποινή για τις ληγμένες κάρτες υγείας - Πανηγυρίζουν στην ΑΕΚ

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags