Facebook Pixel "Λάβρος" ο Μπέος, έστειλε εξώδικο σε ΕΠΟ - "Ελπίζουμε να μην γίνει καμία ταρζανιά..."
| 2020-07-27 13:11:00

"Λάβρος" ο Μπέος, έστειλε εξώδικο σε ΕΠΟ - "Ελπίζουμε να μην γίνει καμία ταρζανιά..."

Sportdog Team
"Λάβρος" ο Μπέος, έστειλε εξώδικο σε ΕΠΟ - "Ελπίζουμε να μην γίνει καμία ταρζανιά..."

Εξώδικο στην ΕΠΟ έστειλε ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ζητώντας από την Ομοσπονδία που συνεδριάζει αυτή την ώρα, να μην λάβει καμία απόφαση που να αφορά στην αναδιάρθρωση της Superleague, τονίζοντας ότι σε αντίθετη περίπτωση θα προσφύγει στα αρμόδια πολιτικά και αθλητικά δικαστήρια και στο CAS για τη ζημιά που θα υποστεί η ΠΑΕ Βόλος.

Μάλιστα, βγαίνοντας από το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Όλες οι ομάδες αποφάσισαν ότι δεν πρέπει να υπάρχει ιδιοτέλεια αλλά η απόφαση να έχει να κάνει με το συμφέρον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Τέτοιες αποφάσεις δεν μπορούν να παίρνονται στο πόδι. Όταν παίρνονται τέτοιες αποφάσεις να υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα. Για μελλοντική αναδιάρθρωση εδώ είναι η Σούπερ Λιγκ.

Αποφασίσαμε 14 ομάδες και ελπίζουμε η ΕΠΟ να μην κάνει καμία ταρζανιά και να σεβαστεί την απόφαση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Αποφασίσαμε να τηρηθεί η προκήρυξη. Προβλέπει υποβιβασμό για τον τελευταίο και μπαράζ για τον 13ο, τώρα αν μου πειτε οτι η  SL2 έχει σταματήσει, αυτοί το αποφάσισαν, είναι δικό τους θέμα, αν θα κατέβει ο 2ος σε μπαράζ».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags