Facebook Pixel Πούλησε αμάξι 60.000 σε τραγουδιστή ο Μπάρκας
| 2020-08-11 12:20:00

Πούλησε αμάξι 60.000 σε τραγουδιστή ο Μπάρκας - Τρελή απόφαση Γιαννιώτη και... θάψιμο από Ίβιτς!

Sportdog Team
Πούλησε αμάξι 60.000 σε τραγουδιστή ο Μπάρκας - Τρελή απόφαση Γιαννιώτη και... θάψιμο από Ίβιτς!

Βασίλης Μπάρκας κι Ανδρέας Γιαννιώτης αποτέλεσαν από τις πρώτες δυνατές κινήσεις του τρέχοντος ελληνικoύ, μεταγραφικού, mercat. Ο πρώτος έφυγε για τη Σέλτικ, αποτελώντας την πιο ακριβή πώληση στην ιστορία της ΑΕΚ, ενώ ο δεύτερος μετά από μια σεζόν παγκίτης στην πρωταθλήτρια Ισραήλ, γύρισε δανεικός στον Ατρόμητο, σχεδόν με το 1/4 των ετήσιων αποδοχών που βάσει συμβολαίου έχει στην ομάδα του Τελ Αβίβ. Μεταξύ μας, αυτό ψιλοαπόγνωση δείχνει!

Και για τους δυο διεθνείς Έλληνες τερματοφύλακες, που ακολούθησαν αυτό το καλοκαίρι αντίθετες κατευθύνσεις, όσον αφορά  στη μετανάστευση/επαναπατρισμό, έχω καλές παρασκηνιακές ιστορίες.
 
Ξεκινάω, λοιπόν, από τον "Μπίλη", που πρόλαβε να κάνει και ντεμπούτο με τη Σέλτικ, κόντρα στην Κιλμάρνοκ, δεχόμενος και το πρώτο του γκολ απο εκτέλεση πέναλτι (έπεσε πάντως στη σωστή γωνία και παραλίγο να το... βγάλει). 

Πρώτον, με το που έκανε μεταγραφή στη Σκωτία ήδη μπήκε στο ραντάρ δύο ομάδων της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ. Κι από τις καλές, δείγμα της δυναμικής που έχουν οι "Κέλτες" ως κλαμπ αλλά και του αναγνωρισμένου ταλέντου του Μπάρκα.

Και δεύτερον, φρόντισε πριν ακόμη φύγει για Γλασκώβη, να δώσει το αυτοκίνητο (μια Μερσεντές) που είχε στην Αθήνα, παρότι το ειχε σχετικά πρόσφατα αγοράσει. Και η είδηση δεν είναι πως... βρήκε πολύ καλή τιμή (για 60.000 ευρώ πήρε το αυτί του λαγωνικού), αλλά ο αγοραστής του. Τυγχάνει τραγουδιστής και δηλωμένος ΑΕΚτζής, αφού στον Πάνο Κιάμο πούλησε το αυτοκινητό του ο Μπάρκας. 



Πάμε τώρα και στον Γιαννιώτη: είναι απορίας άξιον πώς γίνεται, έστω και για μια σεζόν, να... ακυρώσεις συμβόλαιο 400.000 ευρώ στη Μακάμπι, για να έρθεις με μόλις 110.000 ευρώ (συν κάποια καλά μπόνους) στον Ατρόμητο. 

Άλλωστε μόλις το περασμένο καλοκαίρι είχε μεταναστεύσει στο... εξωτικό Ισραήλ, στην πρωταθλήτρια Μακάμπι, με σούπερ αμοιβή και έχοντας προηγουμένως για μια διαφορά 20 με 30 χιλιάρικα (ετησίως) αρνηθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Κάτι που προκάλεσε "προστριβές", έφερε ένα διαζύγιο που μόνο βελούδινο δεν το έλεγες και μεγάλη κόντρα της "ερυθρόλευκης" ηγεσίας με τον ατζέντη του, εμβληματικό παλαίμαχο του Θρύλου, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Ο Γιαννιώτης με τη... βοήθεια του ατζέντη ακόμη τότε Ίλια Ιβιτς, που συνεργάστηκε με τους φίλους και συναδέλφους του, Τζόλε και Νινιάδη, βρέθηκε στη Μακάμπι. Πήρε ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο (400.000), βγήκε μια μεγάλη μανατζερική προμήθεια, αλλά αποδείχτηκε μια ακόμη φορά πως το χρήμα δεν φέρνει πάντα την ευτυχία. Ο κόουτς Βλάνταν Ιβιτς, παρότι δική του επιλογή ο Γιαννιώτης, τον χρησιμοποίησε μόλις σε 3 ματς πρωταθλήματος. Κι ακόμη και τώρα δεν κρύβει την τρομερή απογοήτευσή του για τον Γιαννιώτη, στο οποίο βασικά χρεώνει έλλειψη... πάθους και τσαγανό.

Ο Βλάνταν Ίβιτς βεβαια αποχώρησε από τη Μακάμπι, αλλά το κλίμα δεν ήταν καλό για τον Γιαννιώτη που δεν ήθελε να περιμένει την έλευση του νέου κόουτς και έσπευσε να επιστρέψει στην... Ιθάκη του, το Περιστέρι έστω κι αν βγει ζημιωμένος οικονομικά για την χρήση 2020-21 με πάνω απο 200 χιλιάρικα. Ο Γιαννιώτης δεν άντεχε και τη νέα σεζόν να ήταν Νο 2 στην ιεραρχία των κίπερ της Μακάμπι, επιλέγοντας έτσι να πάει κάπου που τον ξέρουν, τους ξέρει και θα παίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έτσι την... έφερε ο Ρόκα στον Χρήστο Δώνη - "Άκυρο" του μπαμπά - Παίζει να πάει σε top ελληνική ομάδα!

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags