Facebook Pixel Κι άλλος... Ολυμπιακός στη Γαλατά! Πρόλαβε τον Ομάρ
| 2020-08-12 14:24:00

Κι άλλος... Ολυμπιακός στη Γαλατά! Πρόλαβε τον Ομάρ - 6.000.000 για Μαρινάκη - Επιλογή του Τερίμ!

Sportdog Team
Κι άλλος... Ολυμπιακός στη Γαλατά! Πρόλαβε τον Ομάρ - 6.000.000 για Μαρινάκη - Επιλογή του Τερίμ!

Ποιος Ομάρ Ελαμπντελαουί στη Γαλατά; Ο Νορβηγός μπορεί να περιμένει αφού τον πρόλαβε άλλος... Ολυμπιακός. Για την ακρίβεια πρωην "ερυθρόλευκος", για τον οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε σκάσει ένα... καράβι λεφτά για να δίνει τις παραστάσεις του στο "Καραισκάκης"! Aτύχησε βέβαια αλλά δεν είναι αυτό σήμερα το θέμα μας...

Η Γαλατά (που συνηθίζει τα νταραβέρια με "ερυθρόλευκους", στο ρόστερ της υπάρχει και ο Ντουρμάζ) ξεκινησε σήμερα για τη νέα σεζόν και το κορυφαίο λαγωνικό, ο "σκύλος", αν και σε ξένο -για να μην πω... εχθρικό έδαφος και κινδυνεύσω να κατηγορηθώ για άκρατο, λαϊκό εθνικισμό- κατάφερε να τρουπώσει στη Φλόρια. Και ποιον είδε να κινείται κοντά στον Φατίχ Τερίμ και να φωτογραφίζεται μαζί του; Τον Άλμπερτ Ριέρα!!!



Ο Ομάρ ακόμη κι αν έχει συμφωνήσει με τη Γαλατά δεν θα μπορούσε να βρεθεί στο προπονητικό της κέντρο, κοντά στο παλιό αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Κι αυτό αφού ο Νορβηγός έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ως τις 15 Αυγούστου. Ο Ριέρα αντιθέτως ήταν... free: έχει κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια απο το 2018 και ξεκινάει πλέον προπονητική καριέρα διπλά στον κορυφαίο Τούρκο προπονητή, μπαίνοντας στο team του Τερίμ στη Γαλατά! Μια χαρά δηλαδή.

Για όσους το έχουν ξεχάσει ή το αγνοούσαν, ο Άλμπερτ Ριέρα αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή αεροδρομίου του Βαγγέλη Μαρινάκη, ως προέδρου του Ολυμπιακού. Ήταν καλοκαίρι του 2010, όταν έσκαγε 6 εκατομμύρια ευρώ στη Λίβερπουλ και έφερνε τον διεθνή Ισπανό αριστερό εξτρέμ, που είχε τότε χρηματιστηριακή αξία 14 εκατ. ευρώ.

Ο χαρισματικός αλλά και ιδιόρυθμος Ριέρα δεν μακροημέρευσε στον Πειραιά. Mόλις 13 μήνες αργότερα, Αύγουστο του 2011 κι αφού προηγήθηκε φιλικό του Ολυμπιακού με τη Γαλατά, ο Ριέρα αντί 3 εκατ. ευρώ πουλήθηκε στην "Τσιμπ Μπόμ"! 

Στη Γαλατά ο Ριέρα έπαιξε κυρίως αριστερό μπακ ενω ήταν μέλος με καθοριστική συμμετοχή σε ένα από τα πιο ωραία πρωταθλήματα που έχει πάρει η ομάδα. Ήταν Μάϊος του 2012, τελευταίο ματς των πλει οφ και ντέρμπι στην έδρα της Φενέρ. Με νίκη έπαιρναν τον τίτλο οι γηπεδούχοι με Χ2 η Γαλατά.

Ήρθε 0-0, το κατέκτησε η ομάδα των Τερίμ, Ριέρα η απονομή της κούπας έγινε στο απόλυτο σκοτάδι αφού οι άνθρωποι της Φενέρ έσβησαν τα φώτα κι έφυγαν απο το γήπεδο, ενώ αμέσως μετά το πούλμναν που μετέφερε την αποστολή της Γαλατά χρειάστηκε 8 ώρες για να διασχίσει τους δρόμους της Κωνσταντινούπολης και να φτάσει στο προπονητικό της κέντρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tρελά λεφτά η Φενέρ σε Λιβάγια - "Ψίχουλα" στην ΑΕΚ - Θέλει να "φάει" Ολιβέιρα - Πακέτο με "Μπάκα"!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags