Facebook Pixel Πανιώνιος: Οδεύει προς το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα
| 2020-08-13 10:52:00

ΣΟΚ στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Διαλύεται top ελληνική ομάδα - Ολoταχώς για ερασιτεχνικό - Θλίψη...

του Παναγιώτη Νικολάου
ΣΟΚ στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Διαλύεται top ελληνική ομάδα - Ολoταχώς για ερασιτεχνικό - Θλίψη...

Ο Πανιώνιος περνά μια από τις πλέον δύσκολες καμπές της ιστορίας του και όσο δεν διαφαίνεται λύση στον ορίζοντα, τόσο τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα και οι ερασιτεχνικές κατηγορίες πλησιάζουν.

Μπορεί να ακούγεται αδιανόητο, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Ιστορικός οδεύει στο... χείλος του γκρεμού. Η αποχώρηση του Χρήστου Δάρα από την προεδρία έφερε τον σύλλογο σε δεινή θέση και το ακόμα πιο ανησυχητικό είναι πως διάδοχη κατάσταση δεν φαίνεται να υπάρχει.

Οι μέρες περνούν και "σωτήρας" για τον Πανιώνιο δεν βρίσκεται. Λίγο καιρό πριν, είχε γίνει γνωστό το ενδιαφέρον Έλληνα ομογενή επενδυτή, ωστόσο είχε διευκρινιστεί πως απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει η υπόθεση ήταν να παραμείνει η ομάδα στη Superleague μέσω αναδιάρθρωσης.

Η προοπτική της αναδιάρθρωσης εν τέλει δεν εγκρίθηκε από το Δ.Σ. της Superleague και ο Πανιώνιος υποβιβάστηκε οριστικά στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για να καταφέρουν, ωστόσο, οι Κυανέρυθροι να κατεβάσουν ομάδα στη Superleague 1, απαιτούνται αρκετά χρήματα ειδικά για τα δεδομένα της εποχής. Το ποιος θα τα βάλει παραμένει άγνωστο και ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, χωρίς, προς το παρόν τουλάχιστον, να υπάρχει κάποιο φως στον ορίζοντα.

Δυστυχώς, το σενάριο της... διάλυσης και της συμμετοχής στις ερασιτεχνικές κατηγορίες είναι πέρα για πέρα υπαρκτό για τον Πανιώνιο. Και μόνο η σκέψη προκαλεί θλίψη, αλλά αν οι Νεοσμυρνιώτες δεν βρουν λύση άμεσα, θα έχουν την τύχη του Ηρακλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κι άλλος... Ολυμπιακός στη Γαλατά! Πρόλαβε τον Ομάρ - 6.000.000 για Μαρινάκη - Επιλογή του Τερίμ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags