Facebook Pixel Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: "Χουνέρι" Λουτσέσκου σε Μαρτίνς - Αρπάζει εκλεκτό του Ολυμπιακού με 3 μύρια
| 2020-08-15 22:22:00

"Χουνέρι" Λουτσέσκου - "Αρπάζει" εκλεκτό του Μαρτίνς με 3 μύρια - Καραμπόλα με Κουρμπέλη!

Sportdog Team
"Χουνέρι" Λουτσέσκου - "Αρπάζει" εκλεκτό του Μαρτίνς με 3 μύρια - Καραμπόλα με Κουρμπέλη!

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Στην Τουρκία τον έστελναν, είτε ως προπονητή είτε ως αθλητικό διευθυνή, στην Ουκρανία επέστρεψε. Τι κι αν η ηλικία του παραπέμπει σε βετεράνο κόουτς, ο Μιρτσεα Λουτσέσκου βάζει κάτω  εκατοντάδες νεότερους συναδέλφοους του. Και δεν είναι μόνο ενεργός αλλά συνεχίζει να έχει και...τεράστια ζήτηση. Μόνο που ο ίδιος, πετυχημένος, φτιαχμένος, κορυφαίος ψάχνει συνέχεια για κίνητρα προκειμένου να ανανεώνεται.

Δεν ξέρω ,λοιπόν, πόσοι το έχουν πάρει χαμπάρι αλλά ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, πατέρας του Ραζβάν, είναι ο νέος προπονητής της Ντιναμό Κιέβου! Πήγε δηλαδή στην μεγάλη αντίπαλο και κορυφαία ανταγωνίστρια εντός Ουκρανίας της Σαχτάρ Ντόνεσκ. Για την τελευταία ο Λουτσέσκου ήταν ένας μύθος, ο άνθρωπος που την έκανε/σταθεροποίησε ως πρώτη δύναμη στην χώρα και κατεγραψε μαζί της ευρωπαικές επιττυχίες. Και τώρα πήγε στην Ντιναμό Κέβου για να την κάνει ξανά πρώτη...

Στην Ουκρανία βέβαια δεν κυκλοφρούν πλέον τα λεφτά του παρελθόντος. Σε μεταγραφές και συμβόλαια. Για αυτό άλλωστε και παραδοσιακές δυνάμεις όπως η Ντιναμό Κιέβου στρέφονται σε επιλογές απο την ελληνική Super League.

Σίγουρα οι περισσότεροι θα διαβάσατε πρόσφατα το ενδιαφέρον της Ντιναμό για τον Κουρμπέλη. Ένας παίκτης που γνωρίζει ο Μιρτσέα, απο τότε που λόγω Ραζβάν παρακολουθούσε αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος δια ζώσης αλλά και για τον οποίο ο γιός του (τον ήθελε και στον ΠΑΟΚ) του έδωσε τις καλύτερες συστάσες. Το θέμα ειναι όμως, πως ο κάπταιν του Παναθηναϊκού δεν ψήνεται για καριέρα στο εξωτερικό, εκτός κι αν προέκυπτε κάτι σπέσιαλ. Και ο ιστορικός σύλλογος μάλλον δεν θεωρείται σαν τέτοιο απο τον Κουρμπέλη.

Ενα λαγωνικό έμπειρο, που συνηθίζει εδώ και χρόνια τις βόλτες απο Θεσσαλονίκη σε Ρωσία και Ουκρανία μου... γάβγισε την πραγματική είδηση. Η Ντιναμό Κιέβο θέλει τον Αχμέντ Χασάν και βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την Μπράγκα για την αγορά του!

Προσοχή: δεν ξέρω τι λέει ο Αιγύπιος φορ ( το θεωρώ βέβαιο πως θα προτιμούσε να έμενε στον Ολυμπιακό του Μαρτίνς) και η μανατζερική πλευρα του κι αν οι Ουκρανοί έχουν μιλήσει μαζί τους. Αυτό που ξέρω και το υπογράφω είναι πως η Ντιναμό Κιέβου μιλάει με την Μπράγκα αφού την απόκτηση του Αιγύπτιου  εισηγήθηκε προσωπικά ο Μιρτσέα Λουτσέσκου! Όσον αφορά στα λεφτά, δεν μιλάμε για πάνω απο 3 εκατ. ευρώ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα γίνει "κόλαση" - Ο Σαββίδης πήρε παίκτη από τον Κούγια και τον... δίνει στον Μπέο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags