Facebook Pixel Γιάννης Αλαφούζος – Παναθηναϊκός: Μεγάλη επιβεβαίωση Sportdog – Το… παίρνει πάνω του ο Αλαφούζος – Αυτή είναι η πρότασή του!
| 2020-08-20 00:19:00

Μεγάλη επιβεβαίωση Sportdog – Το… παίρνει πάνω του ο Αλαφούζος – Αυτή είναι η πρότασή του!

Sportdog Team
Μεγάλη επιβεβαίωση Sportdog – Το… παίρνει πάνω του ο Αλαφούζος – Αυτή είναι η πρότασή του!

Γιάννης Αλαφούζος – Παναθηναϊκός: Σημαντικές είναι τις τελευταίες ώρες οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα πως απέρριψε την πρόταση της NOVA και ότι προχωράει τη λειτουργία του Panathinaikos tv.

Μάλιστα, οι Πράσινοι στην ανακοίνωσή τους αποκάλυψαν πως η πρόταση της συνδρομητικής ήταν 5.7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στον Ολυμπιακό δίνει 11 εκατ. ευρώ και στην ΑΕΚ 6.5.

Γι’ αυτό λοιπόν και ο Γιάννης Αλαφούζος… πάτησε το κουμπί για το Panathinaikos TV, εξέλιξη για την οποία σας είχε ενημερώσει το Sportdog.gr τις προηγούμενες ημέρες. Το «αφεντικό» του Τριφυλλιού μάλιστα είχε προτείνει τη δημιουργία του Superleague TV, ώστε να επιστρέψει η κεντρική διαχείριση, όμως αυτό δεν προχώρησε.

Ο Αλαφούζος έχει επιστρέψει για τα καλά στα δρώμενα του Παναθηναϊκού και είναι αποφασισμένος να… σπρώξει χρήμα για να επαναφέρει την ομάδα στις επιτυχίες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags