Facebook Pixel Νέα βόμβα της Σέλτικ! Αυτόν χτυπάει μετά τον Μπάρκα
| 2020-08-20 12:25:00

Νέα βόμβα της Σέλτικ! Αυτόν χτυπάει μετά τον Μπάρκα - Deal με 4-5 "μύρια" - Παικταράς του ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Νέα βόμβα της Σέλτικ! Αυτόν χτυπάει μετά τον Μπάρκα - Deal με 4-5 "μύρια" - Παικταράς του ΠΑΟΚ!

Ο Βασίλης Μπάρκας αποτέλεσε την πρώτη περήφανη πώληση της εποχής Μελισσανίδη στην ΑΕΚ. Ο διεθνής Έλληνας κίπερ όμως, που ήδη υπερασπιζεται την εστία των πρωταθλητών Σκωτίας, είναι πιθανό σύντομα να έχει και... ελληνική παρέα στη Σέλτικ. Και μάλιστα συμπαίκτη του στην Εθνική Ελλάδας!

Ο σκύλος έχει ξαμολύσει τα... λαγωνικά του ανά την Ευρώπη για να μυρίζεται τέτοιες μεταγραφικές υποθέσεις. Όταν οι άλλοι , λοιπόν, σας γράφουν για εδεχόμενη πρόταση ή μελλοντικό ενδιαφέρον της Γουότφορντ για τον Δημήτρη Γιαννούλη, μόνο και μόνο γιατί προπονητής στη λονδρέζικη ομάδα πήγε ο Βλάνταν Ιβιτς, εμείς αποκαλύπτουμε σήμερα ποιά ομάδα απο το νησί (Βρετανία) έχει όντως κάνει μπάσιμο για τον αριστερό μπακ του ΠΑOΚ.

Κυρίες και κύριοι σας αποκαλύπτουμε πως η Σέλτικ και ο νέος τεχνικός διευθυντής της Νιλ Χάμοντ γλυκάθηκε με τους Έλληνες ποδοσφαιριστές με μεταπωλητική αξία και έτσι μετά τον Μπάρκα θέλει να κάνει "Κέλτη" και τον Γιαννούλη.



Γιατί δεν είναι μόνο η αγωνιστική αξία του αριστερού μπακ του Δικεφάλου που έκανε γκελ στον Χάμοντ αλλά και η δυναμική/προοπτική που υπάρχει και σε αυτή την (ελληνική) περίπτωση, να εξελίξει/ανεβάσει τη χρηματιστηριακή του αξια η Σελτικ ώστε μετά να τον πουλήσει στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Όπως συνηθίζει άλλωστε.

Πάμε τώρα και στο... ψητό, με τις λίγες λεπτομέρειες που προς το παρόν έχουμε: η Σέλτικ έχει ήδη κινηθεί προς την πλευρά του ΠΑΟΚ, για την αγορά του Γιαννούλη. Η διαπράγματευση δεν έχει ακόμη προχωρήσει αλλά το ενδιαφέρον της σκωτσέζικης ομάδας έχει εκδηλωθεί επίσημα.

Στην υπόθεση δεν έχει εμπλοκή το γραφείο κι οι άνθρωποι που χειρίστηκαν την υπόθεση του Μπάρκα από την AΕΚ στη Σελτικ. Η τελευταία για τον Γιαννούλη χρησιμοποιεί άλλον άνθρωπο.

Και μια πρώτη εκτίμηση της στήλης: για να ντιλάρει η υπόθεση, το φιξ ποσό, χωρίς μπόνους και ποσοστό μεταπώλησης, θα πρέπει να κυμανθεί στα 4 με 5 εκατομμύρια ευρώ. Πάνω κάτω δηλαδήστα λεφτά του Μπάρκα. Μείνετε συντονισμένοι για πιο αναλυτική ενημέρωση προσεχώς...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Πατάει" ΠΑΟΚ, ΠΑΟ η ΑΕΚ - Γίνεται... Ολυμπιακός - Μπάρκας ο Μάνταλος - Ολιβέιρα με +8 "μύρια"!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags