Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μεγαλώνει η "μαύρη λίστα" Μαρτίνς - "Τελειώνει" και τον Μασούρα
| 2020-08-21 20:28:00

Μεγαλώνει η "μαύρη λίστα" Μαρτίνς - "Τελειώνει" και τον Μασούρα - Πάει σε άλλη ελληνική ομάδα;

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεγαλώνει η "μαύρη λίστα" Μαρτίνς - "Τελειώνει" και τον Μασούρα - Πάει σε άλλη ελληνική ομάδα;

Ολυμπιακός: Επί τάπητος έχει τεθεί ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού από τον Πέδρο Μαρτίνς για τη νέα σεζόν και ο Πορτογάλος κόουτς καλείται μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Οι Πειραιώτες ψάχνουν για μεταγραφές σε όλη την Ευρώπη, ωστόσο την ίδια ώρα ο προπονητής προχωράει στην… εκκαθάριση του ρόστερ.

Ο Ολυμπιακός έχει αυτή τη στιγμή πάνω από 35 παίκτες και όπως είναι λογικό, θα πρέπει άμεσα πολλοί να φύγουν, είτε με μεταγραφή είτε ως δανεικοί. Σε αυτή τη… μαύρη λίστα λοιπόν, την οποία σας παρουσίασε αναλυτικά το sportdog την Τετάρτη, βρίσκεται και το όνομα ενός Έλληνα άσου, του Γιάννη Μασούρα!

Ο 23χρονος δεξιός μπακ παρότι αποκτήθηκε έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ από την ΑΕΛ, έχει παίξει ελάχιστα στο λιμάνι και την περσινή σεζόν ήταν δανεικός μέχρι τον Γενάρη στον Πανιώνιο και μετά… μετακόμισε στον Κάμπο και τη Λάρισα. Ο δανεισμός του ολοκληρώθηκε και τώρα έχει γυρίσει στου Ρέντη, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα παραμείνει, παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Ο Μαρτίνς δεν είναι θετικός στην παραμονή του και το πιθανότερο είναι ο νεαρός αμυντικός να παίξει σε άλλη ελληνική ομάδα στο νέο πρωτάθλημα, προφανώς ως δανεικός. Ο Πορτογάλος δεν έχει δει ακόμα τη βελτίωση που θα περίμενε από τον μικρό, ενώ στο λιμάνι εκτιμούν πως υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που ακόμα δεν έχει αποδώσει με βάση τα προσόντα του.

Άλλωστε, για να παίξει κανείς σε μία μεγάλη ομάδα και να καθιερωθεί, όπως αποδείχθηκε και με την περίπτωση του Κώστα Τσιμίκα που στα 24 του πήρε μεταγραφή στη Λίβερπουλ από τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να δουλέψει στο 100% εντός και εκτός γηπέδου. Ο Μασούρας φαίνεται ότι ακόμα δεν έχει "ψηθεί" σε όλα τα επίπεδα, ωστόσο είναι στο χέρι του να αλλάξει την κατάσταση, καθώς είναι μεγάλο ταλέντο κι είναι κρίμα να μην αξιοποιηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tρελός Μαρινάκης! Έκλεισε τον "φονιά" - Τα... έσκασε για χάρη του Μαρτίνς - Σήμερα οι ανακοινώσεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags