Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Σκάει απίστευτη πρόταση από top ομάδα
| 2020-08-25 14:58:00

"Oβίδα" με Φορτούνη: Σκάει σούπερ πρόταση από top ομάδα - "Χαρίζουν" δύο παικταράδες στον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
"Oβίδα" με Φορτούνη: Σκάει σούπερ πρόταση από top ομάδα - "Χαρίζουν" δύο παικταράδες στον Ολυμπιακό!

Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Η... Τουρκία ξαναπαίζει δυνατά στη μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού, όσον αφορά στον "εκλεκτό" των "ερυθρόλευκων" για τη θέση του εξτρέμ στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Λίγο-πολύ έχετε ενημερωθεί για τα σημερινά πρωτοσέλιδα που αφορούν βασικά στον Γκάρι Ροντρίγκες της Φενέρ και κατά δεύτερον στον Φεγκουλί της Γαλατασαράι. Μόνο που εδώ στον σκύλο έχουμε ακόμη πιο... φρέσκο πράγμα, όσον αφορά στα σενάρια (αληθινά ή υπερβολικά το προσεχές μέλλον θα δείξει) απο τη γειτονική χώρα, για μία απο τις δύο υποθέσεις.

Πάμε κατευθείαν στο ζουμί: στην Τουρκία η τελευταία πληροφορία που κυκλοφορεί, τόσο στη μανατζερική πιάτσα, όσο και σε δημοσιογραφικά γραφεία, είναι πως η Γαλατά εκτός απο τον Κολομβιανό αμυντικό μέσο της Μπόρνμουθ, Τζέφερσον Λερμά, και τον ελεύθερο Κροάτη φορ, Μάριο Μάντζουκιτς, έχει βάλει πλέον στο μεταγραφικό της στόχαστρο και τον Κώστα Φορτούνη!

Ο Φορτούνης δεδομένα αρέσει σε όλους στην "τσιμπ μπομ", έχει παρελθόν στο τμήμα σκάουτινγκ της τουρκικής ομάδας (παραμένει εδώ και χρόνια το ίδιο) και στα γούστα του Φατίχ Τερίμ, ενώ είναι έτοιμοι στη Γαλατά, με το που θα απαλλαγουν (σύντομα από οτι φαίνεται) απο το πολύ βαρύ συμβόλαιο (κοντά στα 3,5 εκατ. ευρώ) του Γαλλομαροκινού Μπελχαντά, να κάνουν κίνηση για το "δεκάρι" του Ολυμπιακού.



Στη Γαλατά βέβαια γνωρίζουν πως ο Ολυμπιακός πουλάει ακριβά και πως κάτω από 10 εκατομμύρια δεν θα έχουν τύχη με Φορτούνη. Ποσό που δύσκολα θα έδινε η απερχόμενη πρωταθλήτρια Τουρκίας, γι' αυτό και σκέφτονται να ρίξουν στο τραπέζι έμψυχα ανταλλάγματα. Εδώ ακριβώς έρχεται και κολλάει του Φεγκουλί βασικά, αλλά και του Ράιαν Μπάμπελ!

Η Γαλατά θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο τόσο του Φεγκουλί, όσο και του 33χρονου Ολλανδού εξτρέμ (πρώην της Λίβερπουλ), ο οποίος γύρισε απο τον δανεισμό του στον Άγιαξ. H δυσκολία έγκειται για τους Τούρκους πως και τα δύο είναι 2ετή και υψηλά, οπότε είτε για να λυθούν θα πρέπει να δοθούν μεγαλύτερες αποζημιώσεις, είτε για να δοθούν ως αντάλλαγμα θα πρέπει να τσοντάρει γενναία ξανά η Γαλατά.

Συνοψίζω: η Γαλατά έχει αποφασίσει με το που θα βγάλει από το ρόστερ της τον Μπελχαντά (μάλλον πηγαίνει Σαμπντόρια), να "έρθει" στον Πειραιά για τον Φορτούνη. Με πρόθεση μέσα στα ανταλλάγματα να έχει και έναν απο τους Φεγκουλί (δεδομένα απασχολεί τον Ολυμπιακό) - Μπάμπελ (στα προηγούμενα χρόνια έπαιζε για τους "ερυθρόλευκους"). Αυτό...

Απλώς να υπενθυμίσω πως στη Γαλατά υπάρχουν ήδη τρεις πρώην "ερυθρόλευκοι", οι Ομάρ - Ντουρμάζ στο ρόστερ της και πλέον ο Ριέρα ως βοηθός προπονητή στο τιμ του Τερίμ. Παρεμπιπτόντως το τελευταίο πρόσφατα ενισχύθηκε κι άλλο με την προσθήκη του γνωστού Αμερικάνου γυμναστή Σκοτ Πίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα! Φοβούνται για "νέο Λάζαρο" στην ΑΕΚ - Γι’ αυτόν καραδοκεί ο Ολυμπιακός - Γιατί τα... έσπασαν!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags