Facebook Pixel ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Μπάχαλο με τον τελικό, στον… αέρα το πρωτάθλημα! Πότε το παιχνίδι και πού - Με ποια ρόστερ θα παίξουν
Ποδόσφαιρο
| 2020-08-29 22:18:00

Μπάχαλο με τον τελικό, στον αέρα το πρωτάθλημα! Πότε θα γίνει και πού - Με ποια ρόστερ θα παίξουν

Sportdog Team
Μπάχαλο με τον τελικό, στον αέρα το πρωτάθλημα! Πότε θα γίνει και πού - Με ποια ρόστερ θα παίξουν

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, αλλάζει τα δεδομένα και… τίναξε στον αέρα τον τελικό του Κυπέλλου που ήταν προγραμματισμένος για το βράδυ της Κυριακής, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, στα τελευταία τεστ κορωνοϊού που πραγματοποίησαν οι Πειραιώτες, ο Μάξι Λοβέρα διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να μπει άμεσα σε καραντίνα 15 ημερών, αλλά και να ακυρωθεί ο τελικός.

Έτσι λοιπόν, το παιχνίδι που έχει ήδη αναβληθεί μία φορά λόγω της διαφωνίας των δύο ομάδων για την έδρα, δεν θα γίνει ούτε την Κυριακή και πλέον στην ΕΠΟ ψάχνουν νέα ημερομηνία. Ωστόσο, η υπόθεση μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς πλέον δεν υπάρχουν κενές ημερομηνίες, διότι από τη Δευτέρα οι διεθνείς ενσωματώνονται με τις εθνικές τους ομάδες για τα παιχνίδια του Nations League!

Το μεσημέρι του Σαββάτου λοιπόν, η αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ θα συνεδριάσει και θα προσπαθήσει να… λύσει τον γρίφο. Ήδη πάντως κυκλοφορία μία πρόταση που θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς θα αλλάξει τον σχεδιασμό όλων των ομάδων!

Σύμφωνα με πηγές πάντως από την Ομοσπονδία θα γίνει μία προσπάθεια να οριστεί ο τελικός στις 12 Σεπτεμβρίου, κάτι που θα σημαίνει αυτόματα και την αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Θυμίζουμε ότι για την ίδια μέρα, βάση τον προγραμματισμό που υπάρχει βέβαια ξεκινάει η νέα Σούπερ Λιγκ.

Να τονίσουμε, ότι όταν θα οριστεί η νέα ημερομηνία από τους ιθύνοντες, οι δύο ομάδες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν κανονικά τα νέα τους ρόστερ, αφού σύμφωνα και με την UEFA η σεζόν είχε πάρει παράταση μέχρι τις 31 Αυγούστου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags