Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Τότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου! Στον... αέρα το πρωτάθλημα - Τεράστια ανατροπή με την έδρα
Ποδόσφαιρο
| 2020-08-31 23:16:00

Ορίστηκε ο τελικός! Στον... αέρα το πρωτάθλημα - Ανατροπή με έδρα και ρόστερ - Έξαλλοι στο Λιμάνι

Sportdog Team
Ορίστηκε ο τελικός! Στον... αέρα το πρωτάθλημα - Ανατροπή με έδρα και ρόστερ - Έξαλλοι στο Λιμάνι

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Στη μαραθώνια Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που συνεδρίασε από το απόγευμα της Δευτέρας, αποφασίστηκε ο ορισμός του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό!

Η ημερομηνία λοιπόν που επιλέχθηκε είναι η 12η Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να αναβληθεί η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, που είχε οριστεί για εκείνο το Σαββατοκύριακο.

Η συγκεκριμένη απόφαση δεν βρήκε πάντως «σύμμαχο» τις ομάδες που δεν ήθελαν την αναβολή της πρεμιέρας και αυτό φάνηκε και στην ψηφοφορία. Συγκεκριμένα, 10 ψήφισαν υπέρ της πρότασης να γίνει ο τελικός στις 12 Σεπτεμβρίου και τέσσερις κατά, που ήταν οι εκπρόσωποι της λίγκας και ένα παρών.

Από εκεί και πέρα, αποφασίσθηκε οι ομάδες να παίξουν με τα νέα ρόστερ, αν και θα πρέπει να δώσει το «οκ» και η αστυνομία, ενώ… μπάχαλο έγινε ξανά με την έδρα του τελικού. Η ΕΠΟ όρισε το ματς στη Ριζούπολη, όμως η αστυνομία είναι αρνητική και προτάθηκε ως δεύτερη επιλογή το Πανθεσσαλικό στάδιο.

Αντιδράσεις από Ολυμπιακό

Στο Λιμάνι πάντως είναι κάθετα αντίθετα με τον ορισμό της νέας ημερομηνίας και αυτό εκφράστηκε και από τον Τάκη Αγραφιώτη νωρίτερα. Ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών τόνισε πως δεν γίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο να… πετάει εκατομμύρια ευρώ για τις αποφάσεις της ΕΠΟ και ζήτησε να μην αναβληθεί η πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ.

Μετά την οριστική απόφαση της Ομοσπονδίας μάλιστα, ο Αγραφιώτης σε νέα τοποθέτησή του έκανε λόγο για ανθρωπάκια που εξυπηρετούν συμφέροντα Αναλυτικά: «Αυτό δεν είναι Εκτελεστική Επιτροπή. Είναι μια επιτροπή από ανθρωπάκια που εξυπηρετούν συμφέροντα, δεν σέβονται κανένα νόμο και δολοφονούν το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags