Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκαλύψεις Μπέιλ: "Ήμουν έτοιμος να φύγω από την Ρεάλ" - Τι δήλωσε για το ενδεχόμενο μεταγραφής του
| 2020-09-04 04:28:00

Αποκαλύψεις Μπέιλ: "Ήμουν έτοιμος να φύγω από την Ρεάλ" - Τι δήλωσε για το ενδεχόμενο μεταγραφής του

Sportdog Team
Αποκαλύψεις Μπέιλ: "Ήμουν έτοιμος να φύγω από την Ρεάλ" - Τι δήλωσε για το ενδεχόμενο μεταγραφής του

Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι ένα από τα «καυτά ζητήματα» που απασχολούν τον Ζινεντίν Ζιντάν και τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 31χρονος Ουαλός επιθετικός, έχει ένα... ηγεμονικό συμβόλαιο στους «μερένχες», ωστόσο δεν βρίσκεται στα σχέδια του Γάλλου τεχνικού.

Ο έμπειρος άσος, ο οποίος έπαιξε στην τελευταία αγωνιστική περίοδο 16 φορές, με απολογισμό δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ, μίλησε στο «Sky Sports», δίνοντας αρκετές λεπτομέρειες για την υπόθεση του.

«Προσπάθησα να φύγω πέρυσι, αλλά εμπόδισαν τα πάντα στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Ήταν ένα σχέδιο για το οποίο ήμουν πολύ ενθουσιασμένος, αλλά δεν υλοποιήθηκε», αποκάλυψε ο Μπέϊλ αναφερόμενος στην μεταγραφή που δεν έγινε ποτέ με προορισμό την Κίνα και πρόσθεσε: «Θα δούμε τι θα συμβεί, έχουμε πολύ χρόνο στην μεταγραφική περίοδο. Ο χρόνος θα μας δώσει τις απαντήσεις, αλλά νομίζω ότι πάνω απ' όλα, η απόφαση είναι στα χέρια της Ρεάλ Μαδρίτης. Υπήρχαν και άλλες περιπτώσεις που προσπάθησα να φύγω, αλλά ο σύλλογος δεν το επέτρεψε. Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο, πάντα έχω κίνητρο να παίξω ποδόσφαιρο, εξαρτάται από τον σύλλογο. Τα ελέγχουν όλα. Έχω ένα συμβόλαιο και το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να προχωρήσω με αυτό που θέλω να κάνω και ελπίζω να συμβεί κάτι. Εάν ενδιαφερθούν οι αγγλικοί σύλλογοι, αυτό προφανώς και θα με απασχολήσει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags