Facebook Pixel Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Καμία σχέση με Γουλβς - Γιατί τρελάθηκε ο Μαρτίνς - MVP ο... φευγάτος! - Σας χάλαγε ο Κάναντι;
| 2020-09-05 23:15:00

Καμία σχέση με Γουλβς - Γιατί τρελάθηκε ο Μαρτίνς - MVP ο... φευγάτος! - Σας χάλαγε ο Κάναντι;

του Παναγιώτη Νικολάου
Καμία σχέση με Γουλβς - Γιατί τρελάθηκε ο Μαρτίνς - MVP ο... φευγάτος! - Σας χάλαγε ο Κάναντι;

Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Ανέτοιμος και με αρκετά προβλήματα παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός στο φιλικό τεστ κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι, από τον οποίο κι έχασε με 1-0. Ο Πέδρο Μαρτίνς σίγουρα σημείωσε αρκετά στο μπλοκάκι του, που θα τον απασχολήσουν ενόψει του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ το επόμενο Σάββατο, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπήρχαν και αρκετές απουσίες λόγω Εθνικών ομάδων και… κορωνοϊού.

Οι Κώστας Φορτούνης, Γιώργος Μασούρας και Ανδρέας Μπουχαλάκης απουσίαζαν για τον Ολυμπιακό λόγω των υποχρεώσεων τους με την Ελλάδα καθώς και οι Ρουμπέν Σεμέδο και Μάξι Λοβέρα που αναρρώνουν από τον κορωνοϊό. Φυσικά, «λείπουν» και κάποιες μεταγραφές, όπως του εξτρέμ και του κεντρικού χαφ (Πέπε-Εμβιλά και λογικά Γκάρι Ροντρίγκες), τις οποίες και περιμένουν στο Λιμάνι τις επόμενες ημέρες, ωστόσο κανείς τους δεν θα παίξει κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι «Ερυθρόλευκοι» πάντως δεν θύμιζαν σε τίποτα την ομάδα που είδαμε πριν από περίπου έναν μήνα κόντρα στη Γουλβς, καθώς ούτε τρεξίματα είχαν (λογικό για την εποχή) ούτε σωστή ανάπτυξη ούτε και φαντασία. Στοιχεία που σαφέστατα θα προβληματίσουν περισσότερο τον Μαρτίνς, καθώς είναι σίγουρα ανησυχητικό να περιμένουν και φέτος τα πάντα από τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος για όσο έπαιξε, αφού αποχώρησε κουτσαίνοντας μετά από σύγκρουση με τον Χασάν, ήταν εξαιρετικός και αρκετά δραστήριος. Ταλαιπώρησε τους αντίπαλους αμυντικούς, έφτιαξε φάσεις και έδωσε κίνηση στην ομάδα του.

Από εκεί και πέρα όμως, ο MVP της αναμέτρησης ήταν ξεκάθαρα ο Μπρούνο. Ο Βραζιλιάνος έκανε πολύ καλό ματς, αν και έπαιξε σε τρεις διαφορετικές θέσεις (αριστερό εξτρέμ, δεξί και οργανωτής) είχε καλή παρουσία και βοήθησε δημιουργικά. Έβγαλε πάσες στους επιθετικούς, έκανε ατομικές ενέργειες και κάποιες προσπάθειες για γκολ, ενώ ήταν καλός και στα αμυντικά του καθήκοντα όποτε χρειάστηκε. Θυμίζουμε πως όλα τα ρεπορτάζ τον… στέλνουν εκτός Ολυμπιακού τον τελευταίο μήνα, με τον Άρη να χαρακτηρίζει ως φαβορί για την απόκτησή του και τον Ατρόμητο το τελευταίο διάστημα να έχει μπει «σφήνα», όπως σας αποκάλυψε το sportdog.gr!

Αξίζει πάντως να κάνουμε μία αναφορά και στον Ατρόμητο, ο οποίος μετά το διπλό επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 2-1, νίκησε σε φιλικό παιχνίδι και τον Ολυμπιακό. Ο Νταμίρ Κάναντι κάνει εξαιρετική δουλειά, η ομάδα του δείχνει να βρίσκεται ξανά στον σωστό δρόμο και επιτέλους οι Περιστεριώτες δείχνουν έτοιμοι να παλέψουν για μία θέση στην πεντάδα.

Ο Αυστριακός κόουτς (που είχε… ακουστεί για όλους τους μεγάλους πριν επιστρέψει στο Περιστέρι!) μάλιστα ήδη έχει προλάβει να βάλει το στίγμα του στην ομάδα και όποιος παρακολούθησε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το κατάλαβε. Δεν χρειάζεται να δείτε πολλά, μόνο τη φάση του 61ου λεπτού. Οι Πειραιώτες κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή, ο Βαλμπουενά το εκτέλεσε και ξαφνικά πέντε «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν ολομόναχοι και σε θέση οφσάιντ εντός περιοχής, σε απόσταση τουλάχιστον πέντε μέτρων από τους αμυντικούς, που είχαν παίξει εξαιρετικά το τεχνικό οφσάιντ. Αυτό θα πει… αυτοματισμοί και σωστή δουλειά στις προπονήσεις!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαμ" Μαρτίνς στον Ολυμπιακό - Παίρνει το ρίσκο από τώρα - Φανέλα βασικού στον...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags