Facebook Pixel Zήτησε τα χρήματα Φορτούνη ο Πέλκας - Ηχηρή αποχώρηση στην ΑΕΚ
| 2020-09-07 10:20:00

Ζητούσε τα λεφτά του Φορτούνη ο Πέλκας - Αποχώρηση-βόμβα στην ΑΕΚ - Aυτός "τρώει" τον Μπουζούκη

Οι Μιχείες
Ζητούσε τα λεφτά του Φορτούνη ο Πέλκας - Αποχώρηση-βόμβα στην ΑΕΚ - Aυτός "τρώει" τον Μπουζούκη

Ποιον "στέλνει" στον Άρη ο Ολυμπιακός. Πώς θα πάρει τον Γκάρι.

Το παρασκήνιο με τον Πέλκα, τι ισχύει με Λιβάγια-Ολιβέιρα στην ΑΕΚ, η "σχέση" Άρη-Ολυμπιακού στα μεταγραφικά, ο άνθρωπος-κλειδί στην υπόθεση του Γκάρι Ροντρίγκες και γιατί ο Ντάνι Πογιάτος δεν υπολογίζει τον Γιάννη Μπουζούκη. Η νέα στήλη του sportdog, "Μιχείες", με την υπογραφή του πάντα έγκυρου Ευάγγελου Μίχου, δίνει όλες τις απαντήσεις... 

** Ο Πέλκας μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει από τον Γενάρη ως ελεύθερος. Το στενό του περιβάλλον τον συμβουλεύει να μείνει στον ΠΑΟΚ, αλλά το μανατζερικό περιβάλλον, στις πρώτες συζητήσεις με τον Δικέφαλο πέρσι, ζητούσε ίδιο συμβόλαιο με τον Φορτούνη (1 εκατ. τότε ετησίως). Ο Ρέμπε, λόγω του FFP, έχει διαμηνύσει στον παίκτη πως δεν μπορούν να του δώσουν συμβόλαιο 700.000 ευρώ (οι φετινές αξιώσεις του), ενώ η οικογένεια Σαββίδη δεν αποκλείει να γίνει μία συνάντηση στο Μακεδονία Παλλάς για να βρεθεί λύση. Η υπόθεση έχει μέλλον και θα τραβήξει πολύ.

** Ο Μάρκο Λιβάγια πριν 2-3 μήνες έλεγε σε συμπαίκτες του ότι οι απαιτήσεις του για νέο συμβόλαιο ξεκινούν από τα 1,7 εκατ. ευρώ. Σε… υπερβολή, αλλά όλοι ξέρουν ότι θεωρεί πως είναι παικταράς και θέλει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην AΕΚ, που τώρα το έχει ο Ολιβέιρα. Όπως έχουμε ξαναγράψει στο sportdog, θέλει να είναι πάνω από τον Πορτογάλο. Όσον αφορά τη Φενέρ, που είναι πιεσμένη από το FFP, τα 5-6 εκατ. ευρώ που γράφονται, δεν υπάρχουν. Μέχρι 2-2,5 εκατ. ευρώ μπορούν να δώσουν οι Τούρκοι. Ο Λιβάγια πάντως περνάει καλά και με συμβόλαιο κοντά στο 1,3 εκατ. ευρώ ετήσιες αποδοχές, θα έμενε. Αυτή τη στιγμή βέβαια η Ένωση δεν δίνει αυτά τα χρήματα. Γι’ αυτό και έχει μεγάλη σημασία να δούμε τι θα κάνει από εδώ και πέρα ο Μελισσανίδης, που σε ανάλογες περιπτώσεις έχει βάλει παίκτες στον... πάγο. Δύσκολο πάντως τη νέα σεζόν να συνυπάρχουν στα Σπάτα Λιβάγια και Ολιβέιρα.

** Στον Άρη ακόμα δεν έχει έρθει ο Ματέο Γκαρσία και... ψάχνονται. Ακούστηκε και το όνομα του Ντε Μπλάσις, αλλά είναι δύσκολη περίπτωση και ακριβή. Ο 32χρονος, πρώην του Αστέρα που έπαιζε στην Εϊμπάρ και πλέον είναι ελεύθερος, θα έχει πιθανότητες να έρθει, μόνο αν φύγει ο Φετφατζίδης. Πάντως, οι Θεσσαλονικείς έχουν και το "πουσάρισμα" του Ολυμπιακού στις μεταγραφές. Με την περίπτωση του τερματοφύλακα Ζακαρί Μπουσέρ για παράδειγμα που έρχεται στη Θεσσαλονίκη, σίγουρα έχει κάποια σχέση και το... γαλλικό λόμπι των Πειραιωτών.

** Για τον Γκάρι Ροντρίγκες είναι μία υπόθεση που τραβάει. Δύσκολη υπόθεση και μπερδεμένη, καθώς ανήκει στην Αλ Ιτιχάντ, που έσκασε 9 εκατ. ευρώ για να τον πάρει από τη Γαλατά. Έξι μήνες όμως έκατσε και γύρισε στην Τουρκία δανεικός στη Φενέρ. Ο Ολυμπιακός τον θέλει, αλλά δανεικό με οψιόν. Η Αλ Ιτιχάντ δέχεται όμως δανεισμό με οψιόν στα 6,5 εκατ. ευρώ, ποσό… απαγορευτικό. Οι Πειραιώτες ωστόσο έχουν βρει και συζητάνε με τον σωστό άνθρωπο στην υπόθεση. Τον Γάλλο δικηγόρο και ατζέντη, Γουιλιάμ Ντ’ Αβιλά, που έχει άκρες σε Τουρκία και Σαουδική Αραβία. Μέχρι και στο Παλάτι έχει γνωστούς και καλές σχέσεις.

Είναι ο άνθρωπος που έκλεισε τη μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, αλλά και το τρελό συμβόλαιο του Γκάρι Ρoντρίγκες με ετήσιες αποδοχές στα 4 εκατομμύρια ευρώ. Κάποια από αυτά τα λεφτά πάντως, πηγαίνουν στον Ντα Βιλά ως... προμήθεια για τη μεταγραφή. Αυτός λοιπόν είναι ο άνθρωπος-κλειδί. Πάντως, όσες υποθέσεις τραβάνε, δεν έχουν ευτυχές τέλος. Και αν δεν έρθει ο Γκάρι στον Πειραιά, θα είναι η δεύτερη φορά που... χαλάει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε πως πριν τον πάρει ο ΠΑOΚ το 2015, τότε τον είχαν προτείνει και στο λιμάνι με τα μισά χρήματα, αλλά δεν τους έπεισε να ασχοληθούν.

** Ο Ντάνι Πογιάτος έχει στα πλάνα του τον νεαρό Σερπέζη, πάνω από τον Μπουζούκη. Κόντρα στον ΠΑΟΚ έπαιξε περισσότερο ως 6άρι πάντως παρά 8άρι. Είναι ωστόσο ένας σύγχρονος box to box, γεννημένος το 2001 και ο κόουτς τον πιστεύει πολύ και θέλει να τον… βγάλει. Και ο Δώνης έλεγε για τον Σερπέζη πως είναι ο πιο έτοιμος από τους πιτσιρικάδες του Τριφυλλιού, ενώ καλή άποψη γι' αυτόν έχει και ο Τσάβι Ρόκα. Ο μικρός έχει δουλέψει πολύ στην τεχνική του, στη φυσική κατάσταση και στη σωματοδομή του. Για την ώρα αποδυκνείεται ως ένας από τους πιο καλούς μαθητές του Ισπανού προπονητή για την πίεση ψηλά και το passing game. Πέραν του Μπουζούκη πάντως, εκτός ενδεκάδας φαίνεται πως θα μείνει και ο Χατζηγιοβάνης. Δεν… χωράει για την ώρα στα πλάνα του Πογιάτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Έλληνας παικταράς της Μίλαν - Τι συμβαίνει με Τζόλε-Γεωργάτο - Περνάει Φορτούνη ο Εμβιλά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags