Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: "Ρουκέτα" στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Αλλάζει το "αφεντικό"
| 2020-09-10 10:35:00

"Ρουκέτα" στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Αλλάζει το "αφεντικό" - "Ήττα" για Ολυμπιακό - Χοντρό παρασκήνιο

Του Αδέσποτου
"Ρουκέτα" στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Αλλάζει το "αφεντικό" - "Ήττα" για Ολυμπιακό - Χοντρό παρασκήνιο

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Μια ακόμη αποκάλυψη στον αέρα των ερτζιανών του Alpha 989 έγινε σήμερα από τους "Αδέσποτους" by sportdog. Και είχε να κάνει με τις προσεχείς εκλογές στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, που προγραμματίστηκαν για τις 9 Οκτώβρη. 

Με αφορμή την πρωινή αποκάλυψη του έγκυρου "dikisports.blogspot.com", πως ισχυρή υποψηφιότητα για τις αρχαιρεσίες της ΕΠΟ έχει θέση ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, Κλέαρχος Τζαφέρης, ο Ευάγγελος Μίχος έδωσε το follow up αυτής της υποψηφιότητας. 

Συγκεκριμένα, πως ο Τζαφέρης αποτελεί τον εκλεκτό του Δημήτρη Μελισσανίδη. Κι από τη στιγμή που ο διοικητικός ηγέτης της AΕΚ με τους συνεργάτες/ανθρώπους του, έχουν σαφέστατα την πλειοψηφία των ποδοσφαιρικών Ενώσεων με το μέρος τους, φυσιολογικό είναι στη νέα διοίκηση που θα προκύψει μετά από ένα μήνα, όταν και θα γίνουν οι εκλογές στην ΕΠΟ, να "περάσουν" και τον δικό τους... Γραμμένο (πρόεδρο)!

Θυμίζω πως στην απερχόμενη διοίκηση, η οποία είχε προκύψει από τη συμμαχία Σαββίδη - Μελισσανίδη (τότε βέβαια οι συσχετισμοί δυνάμεων στις Ενώσεις ήταν υπέρ του ιδιόκτητη του ΠΑΟΚ, κάτι που πλέον έχει αλλάξει υπέρ αυτού της ΑΕΚ), ο Ιβάν έθεσε βέτο ο πρόεδρος να ήταν από τη Θεσσαλονίκη. Κάπως έτσι προέκυψε ο Βαγγέλης Γραμμένος. 

Τώρα προφανώς είναι η σειρά του Δημήτρη Μελισσανίδη να διαλέξει αυτός τον επόμενο πρόεδρο (με τη συναίνεση προφανώς και του Ιβάν Σαββίδη), από τη στιγμή που προβλέπεται επικράτηση στις αρχαιρεσίες των "συμμαχικών δυνάμεων" και η... μπίλια μάλλον καταλήγει στον Κλέαρχο Τζαφέρη. 

Πρόκειται για επιχειρηματία, που για συνεχόμενες 4ετές διετέλεσε αντιδήμαρχος Φυλής, ο οποίος στις εκλογές που έγιναν την 1η Φεβρουαρίου στην Ένωση δυτικής Αττικής είχε γκρεμίσει τον επί χρόνια πρόεδρο της εν λόγω ΕΠΣ, Μιχάλη Τζανόπουλο. Ο τελευταίος είχε πολύ ισχυρά ερείσματα στην περιοχή, ενώ στην εποχή της (περιβόητης) "εξυγίανσης" ήταν από τους λίγους από τις Ενώσεις που είχαν μείνει πιστοί/μπετόν στο μπλοκ του Ολυμπιακού. 

Ο Τζαφέρης με 23-13 ψήφους επικράτησε του Τζανόπουλου, πετυχαίνοντας τότε αναμφισβήτητα μια μεγάλη νίκη, που σύμφωνα με τον αστικό μύθο είχε χοντρό παρασκήνιο και σήκωσε τεράστια σκόνη. Κι αυτό αφού στις εκλογές φέρεται να είχαν ανακατευτεί υπέρ του Τζαφέρη, τόσο ο Γιάννης Παπαδόπουλος όσο και ο Θωμάς Μητρόπουλος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβες στο Περιστέρι! Παίρνει Χριστοδουλόπουλο, Μπρούνο - Φορ ο Λάζαρος "τελειώνει" τον Βέλλιο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags