Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος - ΑΕΚ: Μπέος σόου Part ΙΙ, με νέες τρελές ατάκες στο Περιστέρι
| 2020-09-16 18:10:00

Μπέος σόου Part ΙΙ, νέες τρελές ατάκες στο Περιστέρι - Έτσι ο Ίβιτς κάνει το κόλπο με χαφ 20 εκατ.!

του Ευάγγελου Μίχου
Μπέος σόου Part ΙΙ, νέες τρελές ατάκες στο Περιστέρι - Έτσι ο Ίβιτς κάνει το κόλπο με χαφ 20 εκατ.!

Αχιλλέας Μπέος - ΑΕΚ: O κακός χαμούλης... αναγνωστικά έγινε προχθές με τις αποκαλύψεις για το σόου Μπέου στο Περιστέρι. Και επειδή όπως διαπίστωσα το βρήκατε πολύ ενδιαφέρον δίνω και συνέχεια σήμερα, με... Αχιλλέα Part 2!

Έχουμε και λέμε λοιπόν: ο Δήμαρχος/πρόεδρος του Βόλου με αφορμή τις... βουτιές του Μανούσου για να κερδίσει πέναλτι δεν άντεξε κι πέταξε την κορυφαία ατάκα: "ρε πείτε τους ότι τελείωσαν το καλοκαίρι και τα μπάνια για να σταματήσουν τις βουτιές"! 

Όπως και στο πέναλτι που πήρε την μπάλα ο Μπαριέντος για να το εκτελέσει φώναζε: "τι κάνετε ρε, ο Μπαρτόλο τα χτυπάει τα πέναλτι". Με αποτέλεσμα να τον πειράζουν από την εξέδρα...

Το κόλπο γκρόσο του Ίλια Ίβιτς

Γράφτηκε πριν από λίγες ημέρες πως ο Ίλια Ίβιτς προσπαθεί το κόλπο γκρόσο με τον Μάρκο Γκρούγιτς. Τον 24χρονο μέσο της Λίβερπουλ, που είχε αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή Κλοπ, που την τελευταία 2ετία αγωνιστηκε δανεικός στην Μπουντεσλίγκα για λογαριασμό της Χέρτα και οι "ρεντς" τον κοστολογούν στα 20 εκατ. ευρω (λέμε τώρα).

Ο Γκρούγιτς είναι από τα πάνω ράφι αλλά πολύ δύσκολη περίπτωση, που χρειάζεται υπομονή, τύχη και τα κατάλληλα κονέ ώστε στο τέλος του μηνός μπας και καταφέρεις να τον πάρεις δανεικό. Ο Ιλια Ιβιτς, λοιπόν, ποντάρει πολλά στον Φάλι Ραμαντάνι, τον Κοβάρο μεγαλοατζέντη και στον κουμπάρο του Νίκολα Ντάμιανατς, που είναι οι ιδιοκτήτες της Lian Sports Group και τον... στηρίζουν.

Άλλωστε ο Ραντόνια, ο ταλαντούχος μέσος της Ντιναμό Ζαγκρεμπ που έφερε στην ΑΕΚ ο Ιβιτς, πελάτης του Ραμαντάνι είναι (για την ακρίβεια συνεργάτη του).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώληση-βόμβα σε κορυφαία ελληνική ομάδα - Στα... κάγκελα ο προπονητής - Τρέχουν για μεταγραφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags