Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Δημήτρης Γιαννούλης: Ο άσος του Δικέφαλου θα υπογράψει νέο συμβόλαιο και δεν θα πουληθεί στην Αταλάντα
| 2020-09-17 07:57:00

Τεράστια επιβεβαίωση sportdog από Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ-Γιαννούλη - "Πόρτα" και νέο συμβόλαιο!

Sportdog Team
Τεράστια επιβεβαίωση sportdog από Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ-Γιαννούλη - "Πόρτα" και νέο συμβόλαιο!

ΠΑΟΚ - Δημήτρης Γιαννούλης: Ο άσος τού Δικέφαλου θα υπογράψει νέο συμβόλαιο και δεν θα πουληθεί στην Αταλάντα, όπως έχετε διαβάσει από χθες στο sportdog!

Θυμάστε τι γράφαμε σε χθεσινό ρεπορτάζ με τίτλο Απίστευτη ανατροπή: Ακυρώθηκε η πώληση Γιαννούλη - Νέο χρυσό συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ χωρίς ρήτρα!

Μεταξύ άλλων αναφέραμε: Ακόμη και ο παίκτης όμως, στις δηλώσεις που έκανε και όταν ρωτήθηκε σχετικά, φάνηκε σαν να έχει ξεχάσει το... άγχος που κουβαλούσε για να βρεθεί ομάδα από το εξωτερικό και να φύγει. Ο Γιαννούλης, λοιπόν, χθες... θυμήθηκε πως έχει ακόμη 2 χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, είναι μια χαρά στην Τούμπα κι αν έρθει πρόταση γι' αυτόν θα την συζητήσει πρώτα με την οκογένεια Σαββίδη κι απο κοινού θα αποφασίσουν!!!

Στο δια ταύτα: ο Γιαννούλης δεν παραχωρείται τώρα και κυρίως με τα λεφτά, από 7 ως 5,5 εκατομμύρια ευρώ, που διαπραγματευόντουσαν με την Αταλάντα. Αν θέλουν οι Μπεργκαμάσκι ή κάποιος άλλος μπορεί να πάει και να σκάσει τη ρήτρα εξαγοράς του, αρκεί βέβαια να έχει πάρει και τη συγκατάθεση του παίκτη. Και γρήγορα γιατί έρχονται εξελίξεις και δεν θα προλάβει, όπως βλέπω τα πράγματα να πηγαίνουν...

Ένα ρεπορτάζ που βλέπουμε ότι, σήμερα, έχει πρωτοσέλιδα η Metrosport:

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags