Facebook Pixel Του είχε κάνει πρόταση ο ΠΑΟΚ, τον "κοιτάζει" ο Ολυμπιακός!
| 2020-09-18 10:33:00

Χαμός για τον "Μίστερ 23 εκατ.": Πρόταση από ΠΑΟΚ, τι τρέχει με Ολυμπιακό - Πακέτο με Σούμπασιτς;

του Ευάγγελου Μίχου
Χαμός για τον "Μίστερ 23 εκατ.": Πρόταση από ΠΑΟΚ, τι τρέχει με Ολυμπιακό - Πακέτο με Σούμπασιτς;

Τον περασμένο Γενάρη οι Ιταλοί τον... έστελναν στον Ολυμπιακό, για να καταλήξει τελικά με 6μηνο δανεισμό στην Άντερλεχτ. Πριν απο 4 ημέρες ο διάσημος Ιταλός μεταγραφολόγος, Ντι Μάρτζιο, τον έστειλε στον ΠΑOΚ, μιλώντας μάλιστα για πρόταση απο πλευράς Δικεφάλου, αν και στην Ιταλία λένε πως το πιο πιθανό είναι να βρεθεί σε μια από τις Πάρμα ή Βερόνα.

Ο λόγος για τον Μάρκο Πιάτσα, τον 25χρονο αριστερό εξτρέμ της Γιουβέντους, που την τελευταία 3ετία γυρνάει δεξιά κι αριστερά ως δανεικός. Μια στη Σάλκε με ενοίκιο 900 χιλιάρικα, μετά στη Φιορεντίνα με ενοίκιο 1,1 εκατ. ευρώ και την περασμένη σεζόν, όσο κράτησε, για μερικούς μήνες στο Βέλγιο. 

Με αυτά και με αυτά η χρηματιστηριακή αξία του διεθνούς Κροάτη επιθετικού έχει υποχωρήσει στα 5 εκατ. ευρώ, αν και το καλοκαίρι του 2016 η Μεγάλη Κυρία έσκασε 23 εκατ. ευρώ στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ για να τον αγοράσει στα 20 του χρόνια.

Η στήλη κινητοποίησε τις άκρες της στη βόρεια Ιταλία, για το κατά πόσο η αποκάλυψη του Ντι Μάρτζιο για τον Πιάτσα και τον ΠΑOΚ ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Για να επιβεβαιωθεί από στέλεχος της Γιουβέντoυς, που ο αδερφός του μάλιστα αγωνίζεται στην ομάδα κι αυτός βρίσκεται στην ομάδα συνεργατών του Φεντερίκο Τσεντουρίνι. Με μια σημαντική λεπτομέρεια όμως, που έχει να κάνει με τον... χρόνο!

Σύμφωνα με το στέλεχος της Γιουβέντoυς, λοιπόν, ο Ρέμπε είχε καταθέσει επίσημη πρόταση για δανεισμό του Πιάτσα στον ΠΑOΚ πριν απο περίπου 20 ημέρες. Μόνο που στη συνέχεια ο Δικέφαλος ενημέρωση τους "μπιανκονέρι" πως την αποσύρει. Κι από τότε δεν... επανεμφανίστηκε για τον Πιάτσα, ενδεχομένως γιατί στο μεταξύ καλύφθηκε στη θέση του με τον Ζίφκοβιτς, που είχε μείνει ελεύθερος από την Μπενφίκα. 



Καρά συνέπεια, όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε από τα παραπάνω, ο Ντι Μάρτζιο δεν αποκάλυψε κάτι... ψεύτικο αφού κι από τη Γιουβέντoυς επιβεβαίωσαμε πως είχαν πρόταση από τον ΠΑΟΚ για τον Πιάτσα. Μόνο που όταν... έβγαλε το θέμα είχε ήδη "καεί"!

Κάπου εδώ μπαίνουν τα ερωτηματικά, τι μπορεί να εξυπηρετούσε η προβολή μιας "καμμένης" μεταγραφικής υπόθεσης, όταν αυτή γίνεται απο τον κατά πολλούς κορυφαίο δημοσιογράφο/μεταγραφολόγο στην Ευρώπη. Όταν μάλιστα στους διαχρονικά καλούς φίλους ατζέντηδες του Ντι Μάρτζιο ξεχωριστή θέση έχει η οικογενεια Ναλίτελιτς.

Βλέπετε στην Ιταλία, τόσο στην πιάτσα των ατζέντηδων όσο και σε διάφορα δημοσιογραφικά Γραφεία, κυκλοφορεί και η πληροφορία πως ο Πιάτσα εκτός από 2-3 ομάδες της Serie A'  έχει προταθεί και στον Ολυμπιακό, τον οποίο και απασχολεί, αν και αποδεδειγμένα δεν είναι απο τις πρώτες "ερυθρόλευκες" επιλογές στα εξτρέμ.

Εμείς απλά καταγράφουμε/μεταφέρουμε κι αυτό που μάθαμε από Γιoυβέντους μεριά για την πρόταση του ΠΑOΚ για τον Πιάτσα που έχει ακυρωθεί αλλά και το "φρέσκο" πως έχει προταθεί και στον Ολυμπιακό. 

Απλά να επισημάνω πως φάκελος Πιάτσα στο "ερυθρόλευκο" τμάμα σκάουτινγκ υπάρχει από παλιά, ενώ ο ατζέντης του έχει και τον Σούμπασιτς, τον Κροάτη κίπερ που συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος και για κάποιος περιμένει/αναμένει σταντ μπάι τον Ολυμπιακό, αν φύγει ο Σα! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος "Ιανός"; Τυφώνας "Ρόκα" στον ΠΑΟ! Ποιον "έφαγε", πότε και γιατί - Τον (ξανα)παίρνει ο Δώνης;


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags