Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ατρόμητος: Τα έκανε θάλασσα πάλι ο Φερέιρα - Νέος ηγέτης στον ΠΑΟΚ - "Χτυπιούνται" στον Ολυμπιακό!
| 2020-09-18 21:00:00

Τα έκανε θάλασσα πάλι ο Φερέιρα - Νέος ηγέτης στον ΠΑΟΚ - "Χτυπιούνται" στον Ολυμπιακό!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τα έκανε θάλασσα πάλι ο Φερέιρα - Νέος ηγέτης στον ΠΑΟΚ - "Χτυπιούνται" στον Ολυμπιακό!

Ο ΠΑΟΚ μόλις τρεις ημέρες μετά την Μπενφίκα, προσγειώθηκε απότομα στην ελληνική πραγματικότητα, καθώς... έπαιξε με τη φωτιά στην Τούμπα κόντρα στον Ατρόμητο και κάηκε. Με μετριότατη εμφάνιση έμεινε στο 1-1 για τη δεύτερη αγωνιστική της Superleague και πηγαίνει πλέον με κακή ψυχολογία και γκρίνια στον νέο ευρωπαϊκό τελικό, αυτή τη φορά κόντρα στην Κράσνονταρ για τα πλέι οφ του Champions League.

Οι Θεσσαλονικείς δεν εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους, ζορίστηκαν πάρα πολύ απέναντι στους Περιστεριώτες που δικαιότατα βάσει των ευκαιριών τους έφυγαν με τον βαθμό από την Τούμπα, ενώ φάνηκε πως το 3-4-2-1 έως έναν βαθμό δεν αποδίδει. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα είχε πρόβλημα στην ανάπτυξη και στη δημιουργία φάσεων, ενώ και αμυντικά υπήρχαν πολλά κενά και προβλήματα στην κόντρα. Μάλιστα, μετά το γκολ της ισοφάρισης στο 77’ δεν κατάφερε να δημιουργήσει ούτε μία σοβαρή ευκαιρία, ενώ ούτε οι κινήσεις του Πορτογάλου από τον πάγκο απέδωσαν. Ουδείς κατάλαβε γιατί δεν μπήκε ο Ελ Καντουρί ή γιατί ο Μπίσεσβαρ έπαιξε και πάλι ως δεξί μπακ-χαφ, παρότι είναι ξεκάθαρο πως με τα τρία στόπερ ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να λειτουργήσει και να... παίξει ποδόσφαιρο κόντρα σε ομάδες που κλείνονται και τον περιμένουν, χτυπώντας στην κόντρα.

Ο μόνος που ξεχώρισε και ο μόνος που απείλησε σοβαρά ήταν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος άσος ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός και παρότι χρειάστηκε ένα 20λεπτο για να προσαρμοστεί, από εκεί και πέρα ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου.

Ο 24χρονος εξτρέμ ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα, σε μία φάση που έπαιξε μαγικά το 1-2 με τον Γιαννούλη, ενώ συνολικά η εικόνα του ήταν θετική. Ήταν ο πιο δραστήριος, δημιουργούσε με ατομικές ενέργειες και αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνου για τους αντιπάλους. Με απλά λόγια, ήταν ο παίκτης που όταν βελτιώθηκε, ανέβασε ένα επίπεδο τον ΠΑΟΚ και προσπάθησε μόνος του να πάρει τη νίκη. Η σημερινή του εμφάνιση λοιπόν και τα δύο γκολ που έχει ήδη με τα ασπρόμαυρα, δικαιώνει απόλυτα τόσο τον Αμπέλ Φερέιρα που τον πίστεψε όσο και τον Ιβάν Σαββίδη που τον πλήρωσε για να τον φέρει στην Τούμπα….

Αντίθετα… διαψεύδει τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος όπως σας είχε αποκαλύψει το Spordog.gr, ήταν αυτός που είχε… ανάψει κόκκινο για τη μεταγραφή του. Ο Ολυμπιακός όντως είχε ενδιαφερθεί για τον Σέρβο άσο, πριν μπει στο κόλπο ο Δικέφαλος, όμως η υπόθεση του «πάγωσε». Ο Πορτογάλος κόουτς που γνώριζε και τα ταλέντα αλλά και τα κουσούρια του Σέρβου άσου, από την εποχή που και οι δύο ήταν στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, αποφάσισε πως μπορεί να βρει καλύτερο παίκτη για τα άκρα.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι... απαντάει ο Σαββίδης! Πάει να πάρει τον παικταρά της ΑΕΚ - Θα τρελαθούν οι Ενωσίτες
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags