Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Αυτόν διώχνουν Ρόκα-Πογιάτος - Μεταγραφή... Μαζουακού στο λιμάνι!
| 2020-09-22 19:30:00

Αυτόν διώχνουν Ρόκα-Πογιάτος - Μεταγραφή... Μαζουακού στο λιμάνι - Πακέτο Μπακασέτας-Λιβάγια!

GOALάρες by Εvaggelistis
Αυτόν διώχνουν Ρόκα-Πογιάτος - Μεταγραφή... Μαζουακού στο λιμάνι - Πακέτο Μπακασέτας-Λιβάγια!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Μία νέα στήλη ξεκίνησε από το περασμένο Σάββατο στο sportdog, που προέρχεται αλλά και παραπέμπει στο παρελθόν και σε συγκεκριμένες πολύ δυνατές ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ του γραπτού Τύπου. 

Μιλάμε, λοιπόν, για τις GOALάρες του Evaggelistis που ήρθαν για να καθιερωθούν και να κάνουν τη διαφορά, σηκώνοντας πολλή σκόνη και μεγάλο θόρυβο. Θα πρόκειται για αποκαλυπτικά, παρασκηνιακά, "σφηνάκια".
 
Πάρτε, λοιπόν, μια ακόμη (τρίτη για την ακρίβεια αλλά χωρισμένη σε Part 1 και Part 2, για να αναπληρώσουμε κα το χθεσινό... ρεπό της στήλης) σούπερ, γεύση. 

1. Ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος στα δύο ματς με την Κ19 του Παναθηναϊκού, στην οποία κατεβαίνει για να παίρνει αγώνες, έβγαλε μάτια. Στην Τρίπολη και κόντρα στον Απόλλων. Όλα δείχνουν πάντως πως μέχρι τέλος του μήνα θα έχει αλλάξει περιβάλλον. Θα δοθεί δανεικός από τους "πράσινους", είτε στην Ελλάδα , είτε στο εξωτερικό, με τη σύμφωνη γνώμη Ρόκα & Πογιάτος, προκειμένου να παίζει και να εξελιχθεί, αφού και οι δύο Ισπανοί τον θεωρούν top talent. Εύκολα πάντως θα βρει ομάδα, καθώς τουλάχιστον η... μισή Super League θα τον ήθελε. Και δεν αναφέρομαι μόνο στους ΟΦΗ, Αστέρα. Ειδικά στο Ηράκλειο οι Σαμαράς/Σίμος/Mάρκος έχουν... σκυλιάσει που δεν τον πήραν. Ήθελαν πακέτο τον Αθανασακόπουλο με τον Σερπέζη...



2. Αποκαλύψαμε χθες στον "σκύλο", για τον Φώτη Ψεύτη, τον 17χρονο κίπερ της Κ19 του Αστέρα Τρίπολης, πως κλείνει στη μεγάλη Μίλαν. Σε πλήρη επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ μας, ο δίμετρος Αρτινός κίπερ είναι απο το βράδυ της Δευτερας στο Μιλάνο. Λογω του πρωτοκόλου όμως, με το covid-19 και των ιατρικών που πρέπει να περάσει, οι υπογραφές στα συμβόλαια με τους "ροσονέρι" θα πέσουν πιθανότατα την Τετάρτη κι αν δεν προλάβουν Πέμπτη. Έτσι κι αλλιώς όλα τα απαραίτητα έγγραφα της μεταγραφής είχαν σταλθεί και τσεκαριστεί μεταξύ των δύο κλαμπ πριν μπει στο αεροπλάνο για Ιταλία ο Ψεύτης...

3. Μου είπαν από Τουρκία μεριά, δυο-τρία πραγματάκια για τον Ζορζ Κέβιν Ενκουντού, τον 25χρονο Γάλλο εξτρεμ που θέλει να πάρει δανεικό ο Ολυμπιακός, ανήκει κατά 50% στην Μπεσίκτας (ο... υπόλοιπος στην Τότεναμ), η οποία έχει πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ύψους 4,2 εκατ. ευρώ (και όχι 5 που γράφεται) αλλά ο πρώην άσος των Ναντ, Μαρσέιγ, Τότεναμ, Μπέρνλι, Μονακό επιθυμεί να παραμείνει στην Ευρώπη, πόσο μάλλον να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ενκουντού, λοιπόν, έχει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 2,7 εκατ. ευρώ (με τόσα ασφαλώς δεν μπορεί να έρθει στους "ερυθρόλευκους"), έχει ατζέντη τον Εντιαγέ που είναι ατζέντης και του Μπουφάλ, του έτερου στόχου-εξτρεμ του Ολυμπιακού(!), είναι ομόσταβλος με τον Μπράις Σαμπά τον κίπερ της Νότιγχαμ (περσινή μεταγραφή) αλλά και τον Μαζουακού. Μάλιστα, ο πρώην "ερυθρόλευκος" αριστερός μπακ φέρεται να τον έχει "φτιάξει" για να... γουστάρει Ολυμπιακό. Η χρηματιστηριακή αξία του Ενκουντού έχει πέσει στα 3,5 εκατ. ευρώ (το 2016 η Τότεναμ τον αγόρασε 11 εκατ. λίρες) ενώ παραμένει τραυματίας στην Μπεσίκτας...

4. Γκέλα για τον Ερόλ Μπουλούτ με τη Φενέρ. Συγκεκριμένα, χθες παρότι η ομάδα τoυ απο το 70' είχε την αριθμητική υπεροχή στην αναμέτρηση κι από το 81' αγωνιζόταν με δυο παίκτες παραπάνω, έμεινε στο εντός έδρας 0-0 κόντρα στη νεοφώτιστη Χατάισπορ του Αλέξανδρου Κατράνη (και πάλι ήταν στον πάγκο, ούτε αλλαγή). Με τον Μπουλούτ να πιέζει πλέον ακόμη περισσότερο για μεταγραφική ενίσχυση στο... γκολ, ζητώντας επιτακτικά πλέον από τη διοίκηση να τελειώσει τις υποθέσεις Μπακασέτα και Λιβάγια.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεταγραφή από Ολυμπιακό ο Κούγιας - Πόσο δίνει τον Φετφατζίδη - Τον "παίρνει" μαζί του ο Σιόβας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags