Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Απέτυχε ο Ελ Αραμπί - Αποχωρεί ο Εσίτι και παίρνει χαφ-πύραυλο!
| 2020-09-23 12:39:00

Απέτυχε ο Ελ Αραμπί - Τι έστειλε ο Βέλλιος στους συμπαίκτες του - Φεύγει ο Εσίτι, θέλει χαφ-σφαίρα!

GOALάρες by Εvaggelistis
Απέτυχε ο Ελ Αραμπί - Τι έστειλε ο Βέλλιος στους συμπαίκτες του - Φεύγει ο Εσίτι, θέλει χαφ-σφαίρα!

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Μια νέα καθημερινή στήλη ξεκίνησε από το περασμένο Σάββατο στο sportdog, που προέρχεται αλλά και παραπέμπει στο παρελθόν και σε συγκεκριμένες πολύ δυνατές ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ του γραπτού Τύπου. 

Μιλάμε, λοιπόν, για τις GOALάρες του Evaggelistis που ήρθαν για να καθιερωθούν και να κάνουν τη διαφορά, σηκώνοντας πολλή σκόνη και μεγάλο θόρυβο. Θα πρόκειται για αποκαλυπτικά, παρασκηνιακά, "σφηνάκια".
 
Πάρτε, λοιπόν, μία ακόμη σούπερ γεύση ενώ θα ακολουθήσουν και σήμερα GOALάρες Part 2 ...

1η) Μέχρι και τον συμπατριώτη του, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, έχει "επιστρατεύσει" ο Ολυμπιακός προκειμένου να πειστεί ο Σοφιάν Μπουφάλ και να... καταδεχτεί να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα για τους πρωταθλητές. Βλέπετε, ο Γαλλομαροκινός εξτρεμ, που σίγουρα θα φύγει από τη Σαουθάμπτον, προτιμάει αν δεν μείνει στην Πρέμιερ Λιγκ, τότε να πάει να παίξει στην ισπανική Πριμέρα.

Γι' αυτό και η σχετική αποστολή του Ελ Αραμπί δεν στέφθηκε με την επιτυχία της ανίστοιχης εκείνης που είχε αναλάβει ο Βαλμπουενά με τον Εμβιλά. Ο Μπουφάλ και στον συμπατριώτη και συμπαίκτη του στην Εθνική Μαρόκου ήταν αρκετά επιφυλακτικός, διστακτικός και φάνηκε να θέλει πολλά... παρακάλια ακόμη. Στον Ολυμπιακό ελπίζουν πάντως η ενδεχόμενη πρόκριση σε βάρος της Ομόνοιας και η προοπτική της συμμετοxής στο Tσάμπιονς Λιγκ να... αλλάξουν γνώμη στον Μπουφάλ. Ίδωμεν...



2η) Ο Βέλλιος μας... δικαίωσε για το χθεσινό αποκλειστικό, πως κλείνει σε ομάδα από σχετικά καλό πρωτάθλημα της Κεντρικής Ευρώπης. Όχι μόνο δεν πήγε στη χθεσινή προπόνηση του Ατρομήτου αλλά φρόντισε να ενημερώσει τους συμπαίκτες του, μέσω της ομαδικής που έχουν στα κινητά τους για τον λόγο. Δηλαδή, πως δε προλάβαινε αφού πήγαινε σε ομάδα του εξωτερικού. Χωρίς να τους αποκαλύπτει ούτε χώρα, ούτε το όνομά της. Mετά βέβαια διέρρευσε σε άλλη αθλητική ιστοσελίδα πως πρόκειται για την Άσκολι, που φέτος λόγω του προπονητή της έχει κάνει άνοιγμα στους Έλληνες, αφού ο Βέλλιος θα είναι ο τρίτος παίκτης της μετά τους Δώνη και Αυλωνίτη...

3η) Η Άσκολι είναι από τις σταθερές και... ιστορικές παρουσίες στην ιταλική Serie B. Οικονομικά πάντως δεν περνάει την καλύτερή της φάση και είναι αρκετά σφικτή αφού αυτό το καλοκαίρι χάλασε η προφορική συμφωνία για να έμπαινε ως συνιδιοκτήτης τοπικός επιχειρηματίας με μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Γι' αυτό και στην Ιταλία λένε πως μπορεί να... σκάσει μεσούσης της σεζόν η Άσκολι, αν δεν βρεθούν οικονομικοί πόροι. Όσον αφορά στα συμβόλαια που ακούγονται πως έδωσε στον Δώνη (700.000 για 3 χρόνια) ή προσφέρει στον Βέλλιο (κοντά στα 250 χιλιάρικα) απλά δεν... παίζουν στην πραγματικότητα. Υπερβολές, θα συμπληρώσω. Tα ετήσια συμβόλαια που δίνει η Άσκολι είναι απο 130 μέχρι 170.000 ευρώ. Χαίρετε...

4η) Στο εξωτικό Κράσνονταρ δεν ήμουν αλλά μου μετέφεραν τι συζήτησαν στα όρθια τα υψηλά διοικητικά κλιμάκια και η ηγεσία του ΠΑΟΚ και σε τι συμφωνούσαν, μετά την πικρή ήττα με 2-1. Τα... κενά, λοιπόν, στο ρόστερ της ομάδας, ήταν που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο σε βάρος των "ασπρόμαυρων", στην οικονομία της αναμέτρησης.

Δηλαδή, πλήρωσαν τις ελλείψεις βασικού/κανονικού δεξιού φουλ μπακ, βασικού φουνταριστού και ενός γρήγορου και κινητικού αμυντικού μέσου. Βέβαια, οι δύο πρώτοι στους τρεις, θα είναι διαθέσιμοι για τη ρεβάνς, Μούσα Βάγκε και Τσολάκ. Για τον τρίτο τα πάντα θα εξαρτηθούν από το αν περάσουν στους "χρυσοφόρους" ομίλους, σε συνδιασμό με την παραχώρηση (με πώληση ή με δανεισμό) του Εσίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτόν διώχνουν Ρόκα-Πογιάτος - Μεταγραφή... Μαζουακού στο λιμάνι - Πακέτο Μπακασέτας-Λιβάγια!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags