Facebook Pixel Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με αυτό που έκανε ο Μπεργκ!
| 2020-09-23 13:44:00

Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με αυτό που έκανε ο Μπεργκ - Aπίστευτες "καταγγελίες" - Ποιον... σημάδεψε

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με αυτό που έκανε ο Μπεργκ - Aπίστευτες "καταγγελίες" - Ποιον... σημάδεψε

ΠΑΟΚ - Μάρκους Μπεργκ: Το παιχνίδι με την Κράσνονταρ, στη Ρωσία, αποτελεί ήδη παρελθόν. Στον Δικέφαλο κοιτάζουν την επόμενη μέρα και, φυσικά, τις υποχρεώσεις της ομάδας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Παρόλα αυτά οι Θεσσαλονικείς έχουν επιστρέψει με νεύρα στη βάση τους για έναν πολύ συγκεκριμένο παίκτης της Κράσνoνταρ, τον οποίο γνωρίζουν καλά από παλιά. Και η αναφορά δεν μπορεί να είναι για άλλον πέρα από τον Μπεργκ.

Γιατί ο Σουηδός έχει θητεία απέναντι στον Δικέφαλο από τα χρόνια που φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Και οι Θεσσαλονικείς φαίνεται ότι έχουν τα ίδια παράπονα από εκείνον εδώ και κάμποσα χρόνια. Με όποιον μιλήσεις από τον ΠΑOΚ σήμερα το καταλαβαίνεις αυτό.



Η συμπεριφορά του Μάρκους Μπεργκ απέναντι στον σύλλογο δεν είναι η πρέπουσα, όπως θεωρούν τουλάχιστον οι άνθρωποί του. Ο λόγος; Παραδοσιακά ο Μπεργκ είναι παίκτης που στα παιχνίδι εναντίον του Δικέφαλου εκβιάζει με βουτιές τα πέναλτι, ενώ χωρίς να υπάρχει κανείς λόγος παίζει... βρώμικα με τους αντιπάλους του.

Δηλαδή τους χτυπάει με αγκωνιές σε κάθε ευκαιρία και τους μιλάει άσχημα, όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται οι "ασπρόμαυροι". Έτσι και χθες, με αποτέλεσμα οι Θεσσαλονικείς να έχουν πολλά παράπονα από τον Σουηδό.

Κάθε φορά που σηκωνόνταν για κεφαλιά έριχνε και ένα δυνατό χτύπημα, με χαρακτηριστικό το παράδειγμα της αγκωνιάς που έριξε στον Μιχαηλίδη, όπως λένε από τον ΠΑOΚ.

Ευρύτερα από την πλευρά της ομάδας έχουν παράπονα από τον Μπεργκ, λοιπόν, και αυτά τα παράπονα υπάρχουν εδώ και χρόνια. Που μπορεί, τελικά, να αφορούν τον τρόπο παιχνιδιού τού Σουηδού και όχι το πώς συμπεριφέρεται όταν αντιμετωπίζει στον Δικέφαλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απέτυχε ο Ελ Αραμπί - Τι έστειλε ο Βέλλιος στους συμπαίκτες του - Φεύγει ο Εσίτι, θέλει χαφ-σφαίρα!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags