Facebook Pixel Ατάκες-φωτιά για Ουαγκέ: "Είναι για πάγκο - Ρίσκο, θέλει πισινή... - Γιατί δεν τον κράτησε η Νις;"
| 2020-09-27 14:25:00

Ατάκες-φωτιά για Ουαγκέ: "Είναι για πάγκο - Ρίσκο, θέλει πισινή... - Γιατί δεν τον κράτησε η Νις;"

του Γιώργου Κτενά
Ατάκες-φωτιά για Ουαγκέ: "Είναι για πάγκο - Ρίσκο, θέλει πισινή... - Γιατί δεν τον κράτησε η Νις;"

Σούπερ ανάλυση στο sportdog για τον Μουσά Ουαγκέ που απέκτησε ο ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού, έκανε στο sportdog ο Ντίνος Ανδριανόπουλος που γνωρίζει άριστα το γαλλικό και το βελγικό ποδόσφαιρο.

Ο Σενεγαλέζος άσος έχει θητεία και στα δύο αυτά πρωταθλήματα, πέρα από το ισπανικό με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, και ο Ν. Ανδριανόπουλος τον περνάει από ακτίνες Χ για τους αναγνώστες του sportdog.

"Δεν μπορούσε να ξεχωρίσει στην Έουπεν - Πολύ γρήγορος - Δεν θα τον είχα για βασικό"

"Τον θυμάμαι και την εποχή που αγωνιζόταν στην Έουπεν. Είχε παίξει από το 2016 μέχρι και το 2018. Είχε δείξει κάποια καλά στοιχεία αλλά η Έουπεν ήταν μια μικρομεσαία ομάδα που πάλευε για την παραμονή της. Σε τέτοια ομάδα έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσε να ξεχωρίσει", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Αλλά έκανε κάποια καλά παιχνιδάκια. Ειδικά τη δεύτερη χρονιά του έκανε καλά παιχνίδια, με συνολικά 28 συμμετοχές και 4 ασίστ τη σεζόν 2017/18".

Θεωρείς ότι μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ ως βασικός;

"Είναι πολύ γρήγορος, δεν είναι τόσο πολύ καλός σε τεχνικά χαρακτηριστικά. Είναι μια πολύ καλή επιλογή αλλά δεν θα τον είχα για βασικό. Για ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ δεν ξέρω αν θα τον είχα βασικό, γιατί ναι μεν είναι 21 ετών αλλά στο υψηλότερο επίπεδο που έχει δοκιμαστεί σε μαζεμένα παιχνίδια είναι στην Έουπεν. Δηλαδή μια ομάδα του Βελγίου που παλεύει για την παραμονή της. Πέρσι γυάλιζε πάγκο στη Νις. Έρχεται σε ομάδα για πρωταθλητισμό που θα παίζει και Ευρώπη. Θεωρώ ότι είναι λίγο ρίσκο για τη θέση του ως βασικός. Τον έχω σε εκτίμηση, μπορεί να βοηθήσει, αλλά θεωρώ ότι χρειάζεται μια πισινή αν στηριχτεί αλλά με την μία πισινή".

"Παίζει και ως αριστερός μπακ ή δεξιός χαφ - Ρίσκο για ομάδα πρωταθλητισμού και Ευρώπη"

Υπάρχουν άλλες θέσεις στις οποίες μπορεί να βοηθήσει;

"Τα παιχνίδια που έπαιξε στη Νις τα έκανες ως δεξιός μπακ-χαφ. Ο Ουαγκέ ήταν μπακ χαφ στη Γαλλία, παίκτης που στην πτέρυγα. Δεν έκανε άσχημα παιχνίδια αλλά το παράξενο είναι γιατί η Νις δεν πήγε να τον ανανεώσει. Αφού είχαν εικόνα του, γιατί δεν έκαναν κίνηση έστω για την ανανέωση του δανεισμού του;".

Τι να περιμένουμε να δούμε από εκείνον στον ΠΑΟΚ;

'"Εχει κάνει λίγες συμμετοχές ως αριστερό μπακ αλλά για να καλύψει κενά. Και στην Έουπεν έχει παίξει δεξί χαφ. Δεν είναι κακός παίκτης, καλός είναι και εξελίξιμος αλλά είναι ρίσκο να πέσει στα βαθιά σε ομάδα που θα είναι σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και κάνει πρωταθλητισμό. Θεωρώ ότι τη δεδομένη χρονικά στιγμή είναι ρίσκο να τον πάρει για βασικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έτσι προσπάθησε να "ξυπνήσει" τους παίκτες του ο Φερέιρα - "Καμπανάκι" εν όψει Κράσνονταρ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags