Facebook Pixel Αστέρας Τρίπολης - Χρήστος Ψεύτης: Ο άσος των Αρκάδων υπέγραψε συμβόλαιο με τη Μίλαν!
| 2020-09-28 15:33:00

Τεράστια επιβεβαίωση sportdog: Έλληνας άσος στη Μίλαν - Το αποκαλύψαμε 21/09 - Αποκλειστική φώτο!

Sportdog Team
Τεράστια επιβεβαίωση sportdog: Έλληνας άσος στη Μίλαν - Το αποκαλύψαμε 21/09 - Αποκλειστική φώτο!

Αστέρας Τρίπολης - Χρήστος Ψεύτης: Ο άσος των Αρκάδων υπέγραψε συμβόλαιο με τη Μίλαν!

Δηλαδή ο,τι είχατε διαβάσει από την περασμένη Δευτέρα, 21 Σεπτέμβρη, εδώ στο sportdog στο θέμα με τίτλο Βόμβα: Υπογράφει στη Μίλαν Έλληνας άσος! Ήταν στον ΠΑΟΚ - Νέο τρελό deal του "μικρού Ολυμπιακού"!

Η είδηση υπάρχει σήμερα στο σύνολο του αθλητικού Τύπου, καθώς ο Αστέρας έβγαλε σχετική ανακοίνωση σήμερα, αλλά το sportdog σας το είχε αποκαλύψει με την αναφορά του μεταξύ άλλων:

"Το επώνυμό του μπορεί να... ξεγελάει αλλά η είδηση είναι αληθινή! Ο Ψεύτης στη Μίλαν! Ποιος είναι ο (Φώτης) Ψεύτης; Γεννημένος στις 3 Ιανουαρίου του 2003, με ύψος στα 1,90, είναι ένας ταλαντούχος Έλληνας τερματοφύλακας, ίσως όχι τόσο προβεβλημένος, επειδή αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης... Ξεκίνησε απο την Ακαδημία του ΠΑΟΚ, μετά πήγε στον ΠΑΣ όπου αγωνίστηκε στην Κ17, τον περασμένο Σεπτέμβριο επέλεξε την... Τρίπολη αντί της Ζυρίχης (πέρασε δοκιμαστικό 10 ημερών στην Ελβετία) και στις αρχές του (φετινού) Αυγούστου ανέβηκε στην πρώτη ομάδα του Αστέρα, υπογράφοντας συμβόλαιο!

Και 1,5 μηνα μετά θα γίνει "ροσονέρι" αφού η συμφωνία μεταξύ των δυο συλλόγων έχει πλέον κλειδώσει! Για να δικαιωθεί και η αθλητική ιστοσελίδα gazzeta.gr που απο τις 28 Αυγούστου το είχε αποκαλύψει/προαναγγείλει... Στα... φρέσκα κουλούρια, ο 17χρονος Αρτινός κίπερ ετοίμασε τις βαλίτσες του και πετάει για Μιλάνο για να περάσει ιατρικά, να υπογράψει και να ανακοινωθεί από τη Mίλαν.

Ένα τρελό ιταλικό ποδοσφαρικό όνειρο για τον Ψεύτη και χωρίς... δράκους (όπως συνέβη για παράδειγμα στην περίπτωση του συμπαίκτη του Γιώργου Αντζουλά, που πήγε για να γυρίσει από τη Φιορεντίνα). Η αλήθεια είναι πως ο Αστέρας Τρίπoλης έχει αρχίσει την τελευταία 3ετία ένα πετυχημένο πάρε-δώσε με την... Ιταλία, στέλνοντας εκεί, σε ομάδες, νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του (...)".

Δείτε εδώ και την αποκλειστική φωτογραφία του sportdog με τον Έλληνα άσο, τον Μαλντίνι και τον Μασάρα, που είναι τεχνικός διευθυντής στη Μίλαν:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags