Facebook Pixel Ξέσπασμα Φιλάθλων Παναθηναϊκού: Σαλάτα Ρόκα - Τσίρκο στη Λάρισα
| 2020-09-28 22:13:00

Ξέσπασμα για Λάρισα: «Σαλάτα Ρόκα! Τσίρκο προπονητής - Ούτε ο Μαρινάκης δεν θέλει τέτοιο ΠΑΟ»

Sportdog Team
Ξέσπασμα για Λάρισα: «Σαλάτα Ρόκα! Τσίρκο προπονητής - Ούτε ο Μαρινάκης δεν θέλει τέτοιο ΠΑΟ»

Ξέσπασαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στο Facebook μετά την ισοπαλία στη Λάρισα. Τα μηνύματά τους στοχεύουν τον Πογιάτος, τον Ρόκα, ενώ και οι παίκτες δεν μένουν στο απυρόβλητο. Συγκεντρώσαμε μερικά σχόλια και σας τα παρουσιάζουμε.

Αυτό το πράγμα δεν έχει σχέση με ποδοσφαιρική ομάδα, μα καμμια και του χρόνου. Καμμια σχέση με Παναθηναϊκό ούτε καν με Νέα Μάκρη φέρνει προς τη δεύτερη ομάδα της Νέας Μάκρης, την Στροφή Νέας Μάκρης, οι Αδελφοί Καλαφατη θα στριφογυριζουν στον τάφο τους για την κατάντια, νομίζω ότι έχει αγανάκτηση και ο ΒΑΓΓΈΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, αντίπαλο θέλει ο άνθρωπος όχι να παίζει με την κάτω Ζεσενιτσα Έλεος ντροπή.

Τι αστείος προπονητής. Κράτησε τον περιπατητή Αγιουμπ και άφησε το αριστερό της άμυνας εκτεθειμένο. Με έναν αμυντικό χάφ σαν τον Αλεξανδρόπουλο ως κόφτη θα κρατούσε το 0-1. Δεύτερο ματς που τα κάνει θάλασσα. Σα να μην ξέρει τι σημασία του αποτελέσματος.

Δρομο απο την Ομαδα κυριοι. Ειστε λιγοι και πλεον σας θεωρουνε ισαξιους με Λαμιες και ΑΕΛ και παρτε και τον τσιρκο προπονητη σας μαζι.

ΔΙΩΞΑΤΕ ΤΟΝ ΔΩΝΗ ΚΑΙ ΦΕΡΑΤΕ ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΠΑΛΟΥΣ...

ειμαστε μικρη ομαδα πλεον δυστηχως!! προπονητης που βγαζει το αριστερο μπακ και βαζει στοπερ και αφηνει τον κακιστο αγιουμπ 94 λεπτα μεσα!! δεξι μπακ ουτε για τοπικο!! οι επιθετικοι δεν αγγιξαν μπαλα πανω απο 3 φορες!!

Η Λαρισα μας έπαιζε.. Θα λεμε παλι καλα που πηραμε το χ. Ο αλλος στο γκολ που φαγαμε ηταν πλατη τελειως στον παικτη που μας το καρφωσε.. Ουτε τους βασικους κανονες αμυντικης τακτικης.. Παρακαλουσα απο το 75 να ληξει γτ φαινοταν η δουλεια.. Ελεος

Διώξτε τον εσείς οι νεώτεροι..... Στα χρόνια που η γενιά μου ειμασταν νέοι θα τον είχαμε διώξει απόψε.. .... Είναι επικίνδυνος κι αυτός κι Ο Ροκα και οι ισπανοφωνοι. ΌΛΟΙ.....

Ομάδα αίσχος εάν δεν αλλάξει κάτι βλέπω τις 3αρες και 4αρες να έρχονται

Να δω πώς θα απαλλαγούμε από αυτά τα ακριβοπληρωμένα σαπάκια...

Πού ειναι η ελληνοποίηση? Πού ειναι τα νεα παιδια που βλεπαμε πριν απο δυο χρονια και χαιρομασταν?

Σαλάτα ρόκα γίναμε

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags