Facebook Pixel Ομόνοια – Ολυμπιακός: Κάντε του άγαλμα στον Πειραιά! Αυτός εκτοξεύει τον Ολυμπιακό - "Παραμιλούν" Μαρινάκης και παίκτες
Ποδόσφαιρο
| 2020-09-30 00:24:00

Κάντε του άγαλμα στον Πειραιά! Αυτός εκτοξεύει τον Ολυμπιακό - "Παραμιλούν" Μαρινάκης και παίκτες

του Παναγιώτη Νικολάου
Κάντε του άγαλμα στον Πειραιά! Αυτός εκτοξεύει τον Ολυμπιακό - "Παραμιλούν" Μαρινάκης και παίκτες

Ομόνοια – Ολυμπιακός: Την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League για μία ακόμα χρονιά πανηγυρίζουν οι Ερυθρόλευκοι, μετά το 0-0 με την κυπριακή ομάδα στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας.

Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε καθόλου έπειτα και από τη νίκη του με 2-0 στο πρώτο ματς του «Καραϊσκάκης» και πήρε μια σπουδαία πρόκριση, που θα του αποφέρει τεράστιο κέρδος στα ταμεία του. Ένα κέρδος που αναμένεται να φτάσει στα 32 εκατομμύρια ευρώ!

Φυσικά, όλοι στην ομάδα από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο έχουν μερίδιο σε αυτή την μεγάλη επιτυχία, όμως ο πρωτεργάτης ολόκληρου του οικοδομήματος του Ολυμπιακού είναι ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πάρει το «ελεύθερο» σε όλα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το έργο που έχει δείξει όσα χρόνια κάθεται στον «ερυθρόλευκο» πάγκο είναι εκπληκτικό.

Όπως φάνηκε και από το αποψινό ματς στην Λευκωσία, ο Μαρτίνς είναι… γάτος στο πώς να προετοιμάζει για κάθε ματς την ομάδα του, αλλά και στο στήσιμο και στο κοουτσάρισμα του εκάστοτε αγώνα.

Απόψε ο «αρχιτέκτονας» του Ολυμπιακού είχε στήσει εκπληκτικά τους παίκτες του, είχε «διαβάσει» τα πάντα όσον αφορά στο παιχνίδι της Ομόνοιας και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, καθώς η εστία του Ζοσέ Σα απειλήθηκε από ελάχιστα έως καθόλου, με την ανασταλτική λειτουργία να είναι για… Όσκαρ.

Είναι φανερό πλέον πως ο Μαρτίνς έχει φτιάξει μια πολύ δυνατή ομάδα, με διακριτούς ρόλους, κάνοντας τρομερή διαχείριση αναλόγως την κατάσταση και τον αγώνα που δίνουν οι Πειραιώτες. Πέτυχε, ήδη, τον μεγάλο στόχο της σεζόν για τον Ολυμπιακό περνώντας τον στους ομίλους του Champions League, ενώ είναι «μάστορας» στο να αναδεικνύει παίκτες, που πίνουν νερό στο όνομά του, ανεβάζοντας την αξία τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού ξέρουν ότι με τον Μαρτίνς στον πάγκο η σοβαρότητα και η δυναμική που βγάζουν οι Ερυθρόλευκοι στην Ευρώπη θα πρέπει να θεωρούνται σίγουρες και αυτή τη σεζόν, που ξεκίνησε ήδη με μεγάλες βλέψεις για τους περσινούς πρωταθλητές Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς για Ροντρίγκες - "Ξενέρωσαν" στον Ολυμπιακό - Τον πιέζουν να...

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags