Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Επιβεβαίωση Sportdog - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για αντι-Πογιάτος
| 2020-09-30 20:50:00

Επιβεβαίωση Sportdog - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για αντι-Πογιάτος στον Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Επιβεβαίωση Sportdog - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για αντι-Πογιάτος στον Παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός: Ρεπορτάζ από το Ισραήλ τοποθετεί τον Σάββα Παντελίδη στην κορυφή της λίστας του Τριφυλλιού, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportdog.

Η ισραηλινή ιστοσελίδα «one.co.il» αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για τον Πογιάτος στους Πράσινους και τονίζει ότι στην Ελλάδα ήδη κυκλοφορεί το όνομα του του Σάββα Παντελίδη, ως υποψήφιου να αναλάβει, σε ενδεχόμενη απομάκρυνση του Ισπανού.

Εκτός αυτού, στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται πως σε δύσκολη θέση βρίσκεται και ο Τσάβι Ρόκα εξαιτίας της κακής εκκίνησης του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός">Παναθηναϊκός φαίνεται πως χτύπησε την πόρτα έτερου Έλληνα προπονητή. Του Σάββα Παντελίδη. Στην περίπτωση του Πογιάτος πάντως ευθύνη έχει ο Ρόκα. Δεν μπορείς να φέρνεις ένα προπονητή μεγάλο όνομα στις Ακαδημίες και να του φέρνεις μεγάλα ονόματα σε ηλικία. Φέρε του παίκτες από τις Υποδομές της Ρεάλ. Τον έχει εκθέσει ο Ρόκα τον Πογιάτος. Πάντως, αν ο Αλαφούζος πάει σε ελληνική λύση για τον πάγκο, τότε προβλέπω ότι θα πέσει στο τραπέζι το όνομα του Παντελίδη", σας ενημέρωσε χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Μίχος στις 28 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags