Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σούπερ εξέλιξη για τη Νέα Τούμπα - Ακόμα πιο κοντά στο όνειρο!
| 2020-10-06 23:16:00

Πανηγυρίζουν οι ΠΑΟΚτσήδες - Σούπερ εξέλιξη για τη Νέα Τούμπα - Ακόμα πιο κοντά στο όνειρο!

Sportdog Team
Πανηγυρίζουν οι ΠΑΟΚτσήδες - Σούπερ εξέλιξη για τη Νέα Τούμπα - Ακόμα πιο κοντά στο όνειρο!

ΠΑΟΚ: Νέα εξέλιξη προέκυψε όσον αφορά την ανέγερση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, καθώς στη σημερινή συνεδρίαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου συζητήθηκε η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλονικών Επιπτώσεων του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για τη Νέα Τούμπα.

Οι μηχανικοί χωροταξίας που υπάγονται στο ΚΑΣ, θα εξετάσουν προσεκτικά τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του έργου στην περιοχή και θα δώσουν την γνωμοδότησή τους για την έγκριση ή όχι της ΣΜΠΕ του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου της Νέας Τούμπας.

Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη για τη Νέα Τούμπα, αφού εφόσον πάρει την έγκριση από το ΚΑΣ, τότε ανοίγει ο δρόμος για την άδεια δόμησης που θα θα έρθει με το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα.

Η συνεδρίαση πραγματοποιείται μέσω τηλεδιάσκεψης και σε αυτήν συμμετέχει ο υπεύθυνος των γηπεδικών εγκαταστάσεων της ΠΑΕ, Γιάννης Δημογιάννης, ο οποίος θα λύσει όλες τις απορίες που υπάρχουν από τα μέλη του Συμβουλίου.

Πλέον αυτό που απομένει είναι να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου ελέγχου, που θα γνωστοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags