Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μαρσέιγ: "Σιγά την ομάδα... - Ποιος Μήτρογλου; - Φοβούνται τους...."
| 2020-10-21 15:01:00

"Γδύσαμε" τη Μαρσέιγ: "Σιγά την ομάδα... - Ποιος Μήτρογλου - Tρέμουν τον..." - Μαρτίνς, διάβασέ το!

του Γιώργου Κτενά
"Γδύσαμε" τη Μαρσέιγ: "Σιγά την ομάδα... - Ποιος Μήτρογλου - Tρέμουν τον..." - Μαρτίνς, διάβασέ το!

Ολυμπιακός - Μαρσέιγ: Σούπερ ανάλυση στο sportdog για τη Mαρσέιγ από τον Μιχάλη Σινάκο, λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ για τους Πειραιώτες.

Ο καλός συνάδελφος γνωρίζει απέξω και ανακατωτά το γαλλικό πρωτάθλημα και, φυσικά, την αντίπαλο των Ερυθρόλευκων και είχε πολλά σημαντικά και πολύ ενδιαφέροντα για να μας πει...

"Μια νίκη έκανε η Mαρσέιγ όχι κάτι φοβερό, δεν κέρδισε κάποια σπουδαία ομάδα, δεν είναι η Μπορντό κάποιο μεγαθήριο. Έκανε καλό παιχνίδι, βέβαια, πρώτη φορά έπαιξε με 4-4-2. Αν και με τον Ολυμπιακό περιμένει να παίξει με 4-4-3 πάλι. Στην επίθεση ο Μπενεντέτο είναι πολύ ντεφορμέ αλλά θα παίξει γιατί δεν έχει άλλον επιθετικό η ομάδα. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα με τόσο φτωχή στο Τσάμπιονς Λιγκ στη θέση του επιθετικού όσο η Mαρσέιγ", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog o Μ. Σινάκος.

Πώς περιμένουμε να δούμε τη Mαρσέιγ εναντίον του Ολυμπιακού;

"Eπιστρέφει ο Παγιέ, οπότε υποθέτω ότι θα παίξει 4-4-3 ξανά η Mαρσέιγ. Αν θα ρισκάρει δεύτερη φορά με το 4-4-2 δεν το ξέρω. Δεν δέχτηκε μεγάλη αντίσταση από τη Μπορντό, ήταν πολύ σοφτ ό,τι έβγαλε η Μπορντό. Απλώς μείωσε σε 3-1 το σκορ, κύλησε εύκολα από την αρχή για τη Μαρσέιγ το παιχνίδι, Μένει να φανεί αν ήταν αρχή ανάκαμψης αυτό το παιχνίδι για τη Μαρσέιγ, γιατί μέχρι το ματς με τη Μπορντό ήταν τραγική".



Τον Μήτρογλου δεν τον συζητάς καθόλου;

"Ο Μήτρογλου έχει καλύτερα στατιστικά από τον Μπενεντέτο, αλλά Μήτρογλου ας μη γελιόμαστε δεν υπάρχει για την ομάδα. Δεύτερη λύση στους επιθετικούς είναι ένας πιτσιρίκος. Ή αν χρειαστεί να παίξει ο Παγιέ αν και η φυσική του θέση δεν είναι εκείνη του επιθετικού". 

Ο Βίλας Μπόας δήλωσε μετά το παιχνίδι με τη Μπορντό ότι θέλει να εκπλήξει εναντίον του Ολυμπιακού.

"Πιο πολύ ο Βίλας Μπόας μιλάει για την Πόρτο γιατί είναι η ομάδα του, αυτό το παιχνίδι τον εξιτάρει στον όμιλο. Ο Βαλμπουενά απέναντι στη Μαρσέιγ είναι είδηση που ενδιαφέρει στη Γαλλία, γιατί έπαιζε 8 χρόνια εκεί (αν και οι οπαδοί τον μισούν επειδή πήγε Λιόν). Επίσης ασχολούνται με τον Αραμπί που είναι γνωστός σκόρερ με θητεία στη Γαλλία, αλλά και με τον Καμαρά που θέλει προσοχή γιατί τον υπολογίζουν πολύ".

Τέλος, πες μου ποια είναι η άποψή σου για το πώς θα πρέπει να σταθουν οι Πειραιώτες;

"Πρέπει να πιέσουν ψηλά, όταν πιέζεται η Μαρσέιγ κάνει εύκολα λάθη. Σήμερα δεν θα παίξει ο Καμαρά, που είναι ελαφρύς στον χώρο του κέντρου, και λογικά στη θέση του θα παίξει ο Στρότμαν που είναι σκληρότερος παίκτης και ίσως μπορέσει να δώσει το μέταλλο που χρειάζεται η ομάδα του. Δύο παιχνίδια επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ που έχει δώσει η Μαρσέιγ, με τη Λιόν (1-1) και την Παρί (κέρδισε 1-0), ίσως της έχουν δώσει κατάλληλη αυτοπεποίθηση".


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags