Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μαρσέιγ: Τεράστια δικαίωση Μαρτίνς - Γι’ αυτό ήθελε σαν τρελός τον "φονιά" - Τον πλήρωσε χοντρά ο Μαρινάκης
Ποδόσφαιρο
| 2020-10-22 00:08:00

Τεράστια δικαίωση Μαρτίνς - Γι’ αυτό ήθελε σαν τρελός τον "φονιά" - Τον πλήρωσε χοντρά ο Μαρινάκης

του Παναγιώτη Νικολάου
Τεράστια δικαίωση Μαρτίνς - Γι’ αυτό ήθελε σαν τρελός τον "φονιά" - Τον πλήρωσε χοντρά ο Μαρινάκης

Ολυμπιακός - Μαρσέιγ: Ονειρικό ήταν το ξεκίνημα των Πειραιωτών στο Champions League, καθώς η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς νίκησε με 1-0 τους Μασσαλούς στο άδειο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο Ολυμπιακός χωρίς να εντυπωσιάσει, παίζοντας όσο έπρεπε και όντας τυχερός σε κάποιες φάσεις, κατάφερε να φτάσει στο σπουδαίο τρίποντο, που του δίνει μεγάλη ώθηση εν όψει της συνέχειας, ειδικά μετά την ήττα της Πόρτο από την Μάντσεστερ Σίτι με 3-1.

Τη νίκη στους Ερυθρόλευκους έδωσε για πολλοστή φορά ο Αχμέντ Χασάν, ο οποίος μπορεί να μην σου... γεμίζει το μάτι από μακριά, αλλά στα κρίσιμα "μιλάει" πολύ και το έχει κάνει επανειλημμένως στον Ολυμπιακό.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός μπήκε στο ματς ως αλλαγή στο 84' και χρίστηκε σκόρερ στο 91', δικαιώνοντας ξανά και ξανά τον Πέδρο Μαρτίνς για την απόφασή του να τον κρατήσει με κανονική μεταγραφή στο λιμάνι αυτό το καλοκαίρι και μέχρι το 2023.

Ο Πορτογάλος προπονητής επέμενε για την απόκτηση του Χασάν από την Μπράγκα, παρά τα 2 εκατομμύρια ευρώ που στοίχισε, όμως αποδεικνύεται ότι ο 27χρονος φορ άξιζε και με το παραπάνω τα λεφτά που έδωσε ο Ολυμπιακός για να τον κάνει απόλυτα δικό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο "μάτι" στον Ολυμπιακό - Πέτυχαν διάνα που δεν τον επέλεξαν - Δεν είναι... πουθενά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags