Facebook Pixel ΑΕΚ - Μάσιμο Καρέρα: Τι σχολίασε ο Ιταλός προπονητής
| 2020-10-28 15:48:00

Ατακάρες Καρέρα για Λέστερ: "Δεν θα έχουμε πολλές ευκαιρίες" - "Θα πω στους παίκτες..."!

Sportdog Team
Ατακάρες Καρέρα για Λέστερ: "Δεν θα έχουμε πολλές ευκαιρίες" - "Θα πω στους παίκτες..."!

ΑΕΚ - Μάσιμο Καρέρα: Τι σχολίασε ο Ιταλός προπονητής στη συνέντευξη Τύπου τού αγώνα με τη Λέστερ.

«Έχω αποφασίσει επί της ουσίας, Μένουν δύο τρία πράγματα που θα τα αποφασίσουμε μετά την τελευταία προπόνηση», σχολίασε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός.

Για τις ευκαιρίες που θα έχει η ΑΕΚ: «Σε ένα τέτοιο ματς πρέπει να ξέρεις πως δεν θα κάνεις και πολλές ευκαιρίες. Τρεις τέσσερις ίσως κι από αυτές θα πρέπει να πάρεις το γκολ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, με πνεύμα αυτοθυσίας. Ο αντίπαλος έχει εξαιρετικούς παίκτες, λειτουργεί εξαιρετικά κι ως σύνολο. Με πολύ γρήγορους παίκτες. Πρέπει να έχουμε κοντά τις γραμμές, να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας κι από εκεί και πέρα είναι ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, θα δούμε τι θα γίνει».

Για τη δυναμική της Λέστερ: «Ξέρουμε με ποιους παίζουμε, ξέρουμε τα δικά μας χαρακτηριστικά, αυτά πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο. Το λέω ξανά, είναι ένα ματς ποδοσφαίρου. Η μπάλα …είναι στρογγυλή και θα δούμε ποιος θα είναι από πάνω στο τέλος. Γιατί όχι, μπορεί να είμαστε εμείς. Δε νομίζω πως η Λέστερ έχει διαφορά εντός με εκτός έδρας. Έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά, θα παίξει με τον τρόπο που παίζει και είδαμε με την Σίτι για παράδειγμα, πως αυτό το παιχνίδι μπορεί να το παίξει με οποιονδήποτε αντίπαλο. Αυτό το ματς, τα λέει όλα».

Τι θα πει στους παίκτες πριν από το ματς: «Θα πω στους παίκτες πριν το ματς, αυτό που θα αισθανθώ εκείνη την στιγμή. Δεν υπάρχει κάτι που προετοιμάζω και γράφω από πριν, λέω αυτό που βγαίνει από την ψυχή μου εκείνη την στιγμή. Η απουσία κόσμου είναι κάτι άσχημο και στερεί αρκετή από την δύναμη που θα μπορούσαμε να έχουμε στο εντός έδρας ματς. Κάνει πιο δύσκολη την προσαρμογή στις συνθήκες του αγώνα. Από κάπου αλλού θα πρέπει να αντλήσουμε λοιπόν αυτή την δύναμη».

 Τσιντώτας: "Πυξίδα μας το ματς με την Βόλφσμπουργκ"

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας, που εκπροσώπησε τους παίκτες της ΑΕΚ στην συνέντευξη Τύπου, χαρακτήρισε το ματς πρόκληση, ανάλογη με αυτό απέναντι στην Βόλφσμπουργκ:

«Είναι ένα ματς πρόκληση για όλους μας. Απέναντι σε μια ομάδα που έχει κατακτήσει σχετικά πρόσφατα το πρωτάθλημα στην premier League και είναι πλέον μεταξύ των κορυφαίων εκεί. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να πιστεύουμε και στους εαυτούς μας και να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε …Είναι πρόκληση και για μένα απέναντι σε τέτοιες ομάδες, γιατί η άμυνα γενικά σε αυτό το επίπεδο, μπορεί ακόμη και να καθορίσει το αποτέλεσμα. Το ματς με την Βόλφσμπουργκ θα είναι μια πυξίδα. Γιατί όχι, στο τέλος να πανηγυρίσουμε μια νίκη κι απέναντι στην Λέστερ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags