Facebook Pixel Λάζλο Μπόλονι - Καρλίτος: Άγριο ξέσπασμα Μπόλονι:"Τι κάνετε ρε!" - "Παγωτό" ο Καρλίτος μετά την αλλαγή (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-10-31 22:14:00

Άγριο ξέσπασμα Μπόλονι:"Τι κάνετε ρε!" - "Παγωτό" ο Καρλίτος μετά την αλλαγή (ΒΙΝΤΕΟ)

του Νίκου Στεργίου
Άγριο ξέσπασμα Μπόλονι:"Τι κάνετε ρε!" - "Παγωτό" ο Καρλίτος μετά την αλλαγή (ΒΙΝΤΕΟ)

Λάζλο Μπόλονι - Καρλίτος: Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός στη Λαμία, καθώς μπορεί να μην εντυπωσίασε με την απόδοσή του, ωστόσο πήρε εύκολα το διπλό, έδιωξε την… γκρίνια και τις μουρμούρες και πλέον κοιτάει με ηρεμία τα επόμενα ματς.

Άλλωστε, ούτε ο Λάζλο Μπόλονι έμεινε ικανοποιημένος από την συνολική απόδοση του Τριφυλλιού και αυτό το ξεκαθάρισε και στις δηλώσεις του, όπου εξήγησε παράλληλα ότι η νίκη ήταν πολύ σημαντική για την ομάδα του. Ο Ρουμάνος τεχνικός άλλωστε, σε όλη τη διάρκεια του ματς έκανε παράπονα και έβαζε τις φωνές στους παίκτες, ειδικά όσο το σκορ ήταν στο 1-0.

Μάλιστα, από το πρώτο μέρος και λίγο πριν το φάουλ από το οποίο προήλθε το χέρι-πέναλτι του Κουρμπέλη (που απέκρουσε ο Διούδης) το μικρόφωνο της ΕΡΤ «έπιασε» τον κόουτς των Πρασίνων να φωνάζει χαρακτηριστικά στους παίκτες του «τι κάνετε»! Βέβαια, δεν ηρέμησε ούτε μετά το 1-0, συνεχώς ήταν όρθιος και έδινε εντολές, ενώ ήταν πολύ προβληματισμένος από την κακή ανάπτυξη που είχαν οι Πράσινοι από τη μεσαία γραμμή.

Ο Μπόλονι πάντως, μπορεί να είναι γνωστός για την πειθαρχία και το αυστηρό του ύφος, όμως ξέρει και πότε πρέπει να… χαλαρώνει με τους παίκτες του και αυτό φάνηκε και στο τέλος του ματς με τη Λαμία, όταν «ψάρωσε» για τα καλά τον Καρλίτος!

Ο Ισπανός φορ που ήταν ο MVP της βραδιάς με δύο γκολ, είχε άλλη μία καλή ευκαιρία για να πετύχει και τρίτο τέρμα όμως δεν τα κατάφερε και τα… άκουσε την ώρα της αλλαγής του. Ο προπονητής του Τριφυλλιού όταν τον πλησίασε του έκανε πλάκα γιατί δεν έκανε χατ-τρικ και μέχρι να καταλάβει ο Καρλίτος τι συνέβαινε, είχε μείνει… άφωνος με το παράπονό του!

Δείτε το κορυφαίο βίντεο της βραδιάς:

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση-σοκ από Αλαφούζο! Τα τινάζει ξανφικά ΟΛΑ στον αέρα - Διαλύει τον ΠΑΟ - Μεγάλη ανατροπή!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags