Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ξεκάθαρος ο Βαρούχος: "Λάθος πέναλτι στον ΠΑΟΚ - Έκανε πέναλτι ο Χολέμπας αλλά..." (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-11-08 23:55:00

"Μπουνιές" Κάκου-Βαρούχα για το πέναλτι του ΠΑΟΚ - "Έκανε πέναλτι ο Χολέμπας αλλά..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Μπουνιές" Κάκου-Βαρούχα για το πέναλτι του ΠΑΟΚ - "Έκανε πέναλτι ο Χολέμπας αλλά..." (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Πολλές ήταν οι αμφισβητούμενες φάσεις την Κυριακή στην Σούπερ Λιγκ, όπου το VAR… έκανε υπερωρίες στα παιχνίδια ΟΦΗ – Ολυμπιακός και Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε τις επίμαχες φάσεις στην «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ και δικαίωσε τις αποφάσεις του VAR, με εξαίρεση ένα λάθος, από το ματς της Ριζούπολης, με το οποίο ωστόσο διαφώνησε κάθετα ο Τάσος Κάκος στην εκπομπή του OPEN.

Συγκεκριμένα, ο καθηγητής διαιτησίας ανέφερε για τη φάση του πέναλτι, με το οποίο Σφιντέρσκι έκανε το 1-2: «Ο Λισγάρας πατάει το πόδι του Σφιντέρσκι και είναι σωστή απόφαση για πέναλτι. Πάτησε το πόδι αντιπάλου εντός περιοχής και σωστά το έδωσαν από το VAR». Αντίθετα, για το πέναλτι με το οποίο ο Αουγκούστο έγραψε το 1-3 σχολίασε: «Είναι λάθος υπόδειξη για πέναλτι στο 95’ υπέρ του ΠΑΟΚ, γιατί ο παίκτης του Απόλλωνα είχε μαζεμένα τα χέρια».

Στη συνέχεια, αναλύοντας τις επίμαχες φάσεις από το ΟΦΗ – Ολυμπιακός, τόνισε αρχικά: «Στο 28’ ο Χολέμπας έσπρωξε τον Γιάννου και σωστά ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Ωστόσο, μέσω VAR είδαμε ότι ο παίκτης του ΟΦΗ ήταν σε θέση οφσάιντ και σωστά ακυρώθηκε η προηγούμενη απόφαση». Και συνέχισε: «Στο γκολ του Ολυμπιακού που ακυρώθηκε μέσω VAR για το -3, είναι σωστή απόφαση. Υπήρχε οφσάιντ έστω για λίγο… ».

Λίγο αργότερα, αναλύοντας τις επίμαχες φάσεις από τη Ριζούπολη, ο Τάσος Κάκος σχολίασε για πρώτο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ: «Δεν είναι εύκολη φάση, ο διαιτητής δεν πρόσεξε το καθυστερημένο τάκλιν, αλλά ευτυχώς λειτούργησε σωστά το VAR. Τον ενημέρωσαν και σωστά δόθηκε πέναλτι».

Για το δεύτερο όμως πέναλτι στο 95’, διαφώνησε με τον Βαρούχα λέγοντας: «Ο διαιτητής είναι πολύ κοντά και άμεσα αποφάσισε ότι υπάρχει επαφή της μπάλας με το χέρι και συμφώνησε και το VAR. Δεν υπήρχαν σωστά διαφωνίες.».

Δείτε τις φάσεις από τα δύο παιχνίδια στα παρακάτω βίντεο:

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τσαφ" Μαρινάκη στον Ολυμπιακό! 20+ εκατ. - Γελάνε τα μουστάκια του - Θα "τρελαθούν" ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags