Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Τρύπα" ο Ντρέγκερ - "Γελάει" ο Φορτούνης με Πέπε - Αλλαγές για... κλάματα - Θέμα με Σεμέδο
| 2020-11-21 23:14:00

"Τρύπα" ο Ντρέγκερ - "Γελάει" ο Φορτούνης με Πέπε - Αλλαγές για... κλάματα - Θέμα με Σεμέδο

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τρύπα" ο Ντρέγκερ - "Γελάει" ο Φορτούνης με Πέπε - Αλλαγές για... κλάματα - Θέμα με Σεμέδο

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Μία από τις πιο δύσκολες νίκες μέχρι τώρα στη σεζόν πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος τα βρήκε ζόρικα κόντρα στον Παναθηναϊκό και νίκησε 1-0, έχοντας την τύχη με τους μέρους του.

Οι Πειραιώτες παρότι έπαιζαν με πάρα πολλές απουσίες και χωρίς επιθετικό, μπήκαν… φουριόζοι, κυριάρχησαν και βρήκαν το επιτέλους το γκολ που ήθελαν στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, από το 30’ και μετά το ματς ισορρόπησε και στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε.

Οι «ερυθρόλευκοι» λόγω κούρασης… κλάταραν και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορούσε να αντιδράσει, καθώς ήταν φανερό πως δεν εμπιστευόταν τις αλλαγές του, ενώ ούτε κατάφερε να πάρει κάτι από όσους χρησιμοποίησε. Ο Πορτογάλος κόουτς βέβαια μετά το ματς… έβαλε ασπίδα και στήριξε τους ποδοσφαιριστές του, ωστόσο ήταν φανερό πως κάποιοι δεν πέρασαν το τεστ και προσεχώς θα το πληρώσουν.

Ο Ολυμπιακός… υποχρεωτικά ξεκίνησε με «πείραμα» στην ενδεκάδα του, αφού ο Βινάγκρε ακόμα είναι ανέτοιμος και έτσι αριστερό μπακ έπαιξε ο Ραφίνια. Ο Βραζιλιάνος τα πήγε πολύ καλά, παρότι έπαιζε σε ανάποδη θέση, σε αντίθεση με τον Ντρέγκερ ο οποίος μπορεί να μην έκανε το μεγάλο λάθος, όμως ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ στα δεξιά. Ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός χτυπούσε μόνο αυτόν και ο μικρός ζορίστηκε πάρα πολύ!

Στο κέντρο βέβαια τα πράγματα ήταν καλύτερα για τους Πειραιώτες, για αυτό και κυριάρχησε τόσο στην αρχή, όταν με εντολή Ματίνς… αποκόπηκε ο Μαουρίσιο, όσο και στη συνέχεια κυκλοφορώντας την μπάλα παρά την πίεση των Πράσινων και την κούραση. Οι Εμιβαλά – Μπουχαλάκης και Καμαρά τα πήγαν πολύ καλά, ειδικά ο πρώτος είχε ηγετική εμφάνιση για ακόμα ένα ματς και σίγουρα θα είναι η τριάδα και στο ματς με τη Σίτι. Ο Φορτούνης τα πήγε καλά, παρότι έπαιξε ως ψευτοεννιάρι αλλάζοντας θέσεις με τον Μασούρα, ενώ ο Ραντζέλοβιτς άντεξε μόνο για ένα ημίχρονο.

Οι αλλαγές όμως δεν… βγήκαν στον Μαρτίνς, καθώς ο Πέπε βοήθησε ελάχιστα και είναι φανερό πως εάν συνεχίσει έτσι, δεν θα βρει θέση στη βασική ενδεκάδα. Στα χαφ πολύ δύσκολα μπορεί να πετάξει εκτός κάποιον από την τριάδα, ενώ δεν έχει την ποιότητα για να «προσπεράσει» ούτε τον Φορτούνη, αφού υπήρχαν σκέψεις να παίξει και πιο μπροστά τώρα που θα λείπει ο Βαλμπουενά.

Μέτρια εμφάνιση πραγματοποίησαν επίσης, αν και έπαιξαν λίγο και οι Ανδρούτσος, Σουντανί και Λοβέρα, ενώ σαφέστατα προβλημάτισε και η εικόνα του Ρούμπεν Σεμέδο. Στη μοναδική καλή στιγμή του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο έχασε τον Κουρμπέλη, ο οποίος έκανε ανενόχλητος την κεφαλιά, ενώ στην επανάληψη πιέστηκε αρκετά και είχε τα θέματα του με τους Πράσινους να βγάζουν φάσεις. Φαίνεται τελευταία να έχει χάσει το μυαλό του και οφείλει να βελτιωθεί άμεσα. Η παρουσία στην άμυνα είναι απαραίτητη και εάν δεν… επιστρέψει άμεσα, τότε ο Ολυμπιακός θα έχει τεράστιο πρόβλημα στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.


** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλείδωσε μετά το ντέρμπι, μεγάλη έκπληξη: Εκεί φέρνει παίκτη ο Μαρινάκης–"Τελειώνει" δύο ο Μαρτίνς!

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags