Facebook Pixel Μαρσέιγ - Ολυμπιακός: Οι αριθμοί του Μαρσέιγ-Ολυμπιακός - Τα αρνητικά σερί και οι τελευταίες νίκες
Ποδόσφαιρο
| 2020-12-01 10:07:00

Οι αριθμοί του Μαρσέιγ-Ολυμπιακός - Τα αρνητικά σερί και οι τελευταίες νίκες

Sportdog Team
Οι αριθμοί του Μαρσέιγ-Ολυμπιακός - Τα αρνητικά σερί και οι τελευταίες νίκες

Μαρσέιγ - Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μαρσέιγ στο "Βελοντρόμ", στην 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η ομάδα του Βίλας Μπόας, "κουβαλάει" το αρνητικό ρεκόρ 13 στη σειρά ηττών, ενώ δεν έχει σκοράρει στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια, όντας η μοναδική ομάδα από τις 32 των ομίλων. Η Μαρσέιγ ξεπέρασε το αρνητικό σερί με ήττες, που είχε η Αντερλεχτ, όπως αναφέρει σε ανάλυση του αγώνα η ιστοσελίδα της UEFA.

Η τελευταία της επιτυχία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ήταν η νίκη (1-0) εντός έδρας εναντίον της Ίντερ, στην φάση των «16» τη σεζόν 2011/12, ενώ έχει χάσει τους πέντε τελευταίους ευρωπαϊκούς αγώνες εντός έδρας. 

Ο Ολυμπιακός, για 20η φορά στη φάση των ομίλων, έχασε τους τελευταίους εννέα εκτός έδρας αγώνες στους ομίλους του Champions League, μετά την επιτυχία 1-0 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ τον Οκτώβριο του 2015, τη μία από τις δύο νίκες στα 16 τελευταία παιχνίδια στους ομίλους (1 ισοπαλία και 13 ήττες).

Ολυμπιακός και Μαρσέιγ είχαν συναντηθεί για το UCL, πριν από την πρεμιέρα της τρέχουσας σεζόν στα στάδιο «Γ.Καραισκάκης» (1-0 στις 21/10), σε ομίλους τη σεζόν 2011/12.

Ο Λούτσο Γκονσάλες σημείωσε το μοναδικό γκολ της Μαρσέιγ στη νίκη στο Φάληρο, ενώ ο Γιάννης Φετφατζίδης έκανε το ίδιο για τον Ολυμπιακό στη Μασσαλία, όταν ο Ματιέ Βαλμπουενά, έπαιξε 71 λεπτά για τη γαλλική ομάδα. Τότε είχε περάσει σαν δεύτερη η Μαρσέιγ πίσω από την Αρσεναλ με δέκα βαθμούς, έναν μπροστά από τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags