Facebook Pixel Sportdog.gr | ΠΡΟΣΟΧΗ αποκρουστικές εικόνες! Κατακρεούργησαν υπάλληλο κηδειών που έβγαλε σέλφι με τον Μαραντόνα;
| 2020-12-03 14:41:00

ΠΡΟΣΟΧΗ αποκρουστικές εικόνες! Κατακρεούργησαν υπάλληλο κηδειών που έβγαλε σέλφι με τον Μαραντόνα;

Κον-troll και σουτ
ΠΡΟΣΟΧΗ αποκρουστικές εικόνες! Κατακρεούργησαν υπάλληλο κηδειών που έβγαλε σέλφι με τον Μαραντόνα;

Οργή προκάλεσε στην Αργεντινή τις προηγούμενες ημέρες η κίνηση τριών υπαλλήλων του γραφείου τελετών που ανέλαβε την κηδεία του Μαραντόνα να φωτογραφηθούν με το άψυχο σώμα του. Οι σέλφι κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και έγιναν viral οδηγώντας σε παγκόσμια αποδοκιμασία. Μάλιστα ο δικηγόρος του αείμνηστου ποδοσφαιρικού άσου, ο οποίος λατρεύτηκε σαν θεός στην πατρίδα του εκτόξευσε ευθείες απειλές.

«Μια φωτογραφία του Ντιέγκο στο φέρετρό του έχει γίνει viral. Θα φροντίσω προσωπικά να βρω τον απατεώνα που τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες. Όλοι οι υπεύθυνοι για αυτή την πράξη δειλίας θα πληρώσουν», ήταν το μήνυμα του Ματίας Μόρλα σε ανάρτησή του στο twitter.

Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφόρησαν μέσω ενός περίεργου λογαριασμού στο twitter φωτογραφίες που δείχνουν κατακρεουργημένο άνθρωπο. Τις φωτογραφίες αναπαράγει το πορτογαλικό infocul, το οποίο φέρνει στη δημοσιότητα βίντεο που φαίνονται αστυνομικοί να βγάζουν από κάδο σκουπιδιών πτώμα ανδρός.

Σύμφωνα με αυτά που μεταφέρονται, το θύμα φέρεται πως είναι ο Ντιέγκο Μολίνα, ένας εκ των τριών υπαλλήλων που έβγαλαν τη σέλφι με τον νεκρό Μαραντόνα, την ταυτότητα του οποίου είχε αποκαλύψει ο δικηγόρος με ανάρτησή του στο twitter.

Οι πληροφορίες μεταφέρονται με πάσα επιφύλαξη, καθότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες αναφορές...

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags